Tivoli

  • Nina Niskanen

Aivan aluksi haluaisin sanoa, että olin eilen kolmatta kertaa vajaan kahden vuoden sisällä yökerhon avajaisissa osoitteessa Fredrikinkatu 51. Tällä kertaa nimikyltissä luki Fredan Tivoli.

Paikan uudet ravintoloitsijat ovat Tommi ja Mölli. (Miksi muuten näitä heppuja on aina kaksi; Mehdi ja Niko, Kim ja Riku, Samuli ja Vesa... Miksei kolmea?) Tampereella ja Turussa vaikuttaneet miehet kokeilivat Ruman konseptia Mannerheimintiellä, mutta se ei syystä tai toisesta ottanut tuulta alleen.

Tivolin avajaiset osuivat viikonlopulle, jolloin puolet helsinkiläisistä on lomalla ja toinen puoli Ruisrockissa ja Hangon regatassa, joten parin ensimmäisen tunnin aikana porukkaa valui aika hitaasti paikalle. Vaikka tarjoilusta oli huolehdittu asiaan kuuluvalla tavalla (hanatuotteita ja ilmeisesti shottejakin), kuulin joidenkin valittavan, että "tääl on vaan hanat ilmaset". Ehkä tyypit olivat odottaneet jonkin asteisia Dom Perignon-tarjoiluja, kuka tietää..

Fredan Tivolista
Fredan Tivolista

Tanssilattialla hämminkiä aiheutti valtava muovipallo, jonka sisään pääsi kiipeämään. (Härvelillä on varmaan joku virallinen nimikin, mutta en sitä tiedä.) Ohessa videomateriaalia alkuillalta.
http://www.city.fi/antitv/klippi/26726/
Tietääkseni kukaan ei jäänyt pallon alle loppuillastakaan, joten henkilövahingoilta säästyttiin. Ja pallon sisälle oli huolehdittu vessapaperirullia "pitkän liman" varalle..

Fredan Tivolissa pääsi palloilemaan.
Fredan Tivolissa pääsi palloilemaan.

Muuten viihdyttämisestä vastasivat sievät sirkuskoululaiset, jotka seisoivat muun muassa käsillään ja päällään. Onneksi asiakkaat koettivat ainoastaan pysytellä jaloillaan.

Fredan Tivolin avajaisissa 10.7. esiintyi sirkuskoululaisia.
Fredan Tivolin avajaisissa 10.7. esiintyi sirkuskoululaisia.

(PS. Tommin ja Möllin Tommi avaa ensi viikolla Tampereelle Volumen, jossa tullaan näkemään muun muassa DJ Rico Tubbs. http://www.myspace.com/ricotubbsfunk)

1 kommentti

Anonyymi

16.7.2010 15:08

niin, nykyään ei popcornilla ja ilmaisilla hanoilla klo 21:00-22:30 irtoa respectiä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi