Uusi askel

  • bbHennaK

Jokaisella on elämässä joskus sellainen vaihe, kun on aika jättää vanha taakse ja kääntää uusi sivu elämässään. Vanhoista asioista jää aina kultaisia muistoja ja niistä luopuminen voi tuntua kipeältä.

Sama asia koskee niin ihmissuhteita, työtä, kun kaikkea muutakin.

- Kun käytät päätöksen voimaa, saat energiaa päästä minkä tahansa tekosyyn yli – ja voit muuttaa mitä tahansa osaa elämässäsi, heti. Sinun on vain tehtävä päätös. -

-Anthony Robbins

Näin sanotaan, jä päätöksiä pitää tehdä, jotta muutosta on luvassa. Olitpa siis tyytymätön mihin tahansa osaan elämässäsi, vain sinä omalla panoksella voit yrittää parhaasi muuttaaksesi sitä.

Joskus joku asia on tehnyt sinut ennen onnelliseksi elämässä, mutta se ei enää toimi, tai saa sinut liian usein onnettomaksi. kuten esimerkiksi parisuhde. Jos se ei toimi enää vaikka kuinka sitä toivoisi, on aika päästää irti. Siinä vaiheessa ei auta itkut markkinoilla, mutta sureminen on luonnollista. Joskus on kuitenkin noustava, jos haluaa vielä olla onnellinen elämässään.

Yleensä myös kun yksi asia menee huonosti, samalla kertaa usea asia tuntuu kaatuvan niskaan. Silloin tuntee olevansa tunnelin päässä, eikä valoa näy. Silloin on vaan pakko kääntyä vaikka viimeisillä voimilla ja kävellä niin kauan, että pääsee loputtomasta tunnelista kohti valoa. Tämä käy väistämättä ihmisille jossain vaiheessa jos ei heitä toivoaan hukkaan.

Näihin ajatuksiin minäkin olen tullut nyt eron jälkeen, mikä on ollut minulle äärimmäisen raskas, ja nyt yritän vihdoin rakastaa itseäni, ja tehdä elämästäni iloisen ja hyvän elää. sitä kautta voin tehdä muutkin elämässäni onnelliseksi.

Tsemppiä kaikille elämän kaikissa vastoinkäymisissä ja arvatkaa mikä piristää, hyvät ystävät, hyvä leffa, liikunta ja tietysti mahtavat halloween bileet.

Ensi blogini kertoo mun mahtavista lauantaina pidettävistä halloweenkekkereistä.

Siihen asti se on morooooo..

2 kommenttia

Toni

28.10.2010 00:00

Jokos halloween-puvut on hankittu ? :) Repäisin itse jo melkoisesti kun ajatuksissani ehdin tässä eräänä päivänä mainoslehti kourassa miettiä että mitäköhän ihmiset tuumaisivat jos ostaisikin pyövelinasun ja menisi sitten halloweeninä pitkin öisiä katuja kohti pubia.. tämä siis jo ajatuksissa ! Ensi vuonna sitten ehkä jo toteutankin pöljän ideani ja meen sitten vaikka aavelakana päällä.. ? =D

Noh tuo edellä oleva kirjoitus liittyi sikäli tämän päivän aiheeseesi, että jos olisin ihan tosissani ja ennen kaikkea sydämellä mukana tuossa hommassa, niin minähän kyllä vaan menisin sinne pubiin nuo ihmevetimet päällä juomaan parit oluet ja pitämään hauskaa ! =D Kyse on todellakin siitä, että jos haluaa saada joskus jotakin yllättävääkin aikaan, pitää vaan rohkeasti mennä ja tehdä ! Hyvä muistuttaa tästä sekä itseäni että muita.

Ei muuta kuin hyvät Halloweenit äläkä tuu mua säikyttelemään ! ;D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

29.10.2010 12:47

Onnea sinulle elämääsi Henna , Tiedän hyvin mistä puhut. Itse surin viimeisintä eroani yli vuoden mutta nyt olen tajunnut että elämä jatkuu ja iloitsen siitä mitä minulla on enkä jaksa surra sitä miä minulla ei ole. Uusi rakkaus tulee minulle jos on tullaakseen

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi