Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on viimeinen.

Kaupungin Parhaat

Olipa kyllä hyvät bileet. Perjantaina vietettiin Cityn 25-v ja Kaupungin Paras -juhlia. Juhlapaikkana toiminut LeBonk oli täynnä kuin turusen pyssy, tarjoilut olivat toimivat ja SuperJanne, Anna Puu sekä Reino and the Rhinos vetivät upeat setit. Ei olisi paremmin voinut upeaa 25 vuoden taivalta juhlistaa.

Paikalla oli tietysti myös väkeä tämän taipaleen varrelta. Oli hauska kuulla eräältäkin 90-luvun alussa Cityssä töissä olleelta nousukauden villityksistä ja mm. toimituksessa olleesta flipperistä. (Joskus samoihin aikoihin työmukavuutta parantamassa on kai ollut myös solarium-laite, näin muistan kuulleeni… :) )

Vanhojen kasvojen seassa oli tietysti myös uusia, ja kaikilla tuntui olevan tasaisen mukavaa. Jee!

Kaupungin Paras-juhlat LeBonkissa
Kaupungin Paras-juhlat LeBonkissa

Kuva on Bonkin kattoterassilta. Harmi, että sää ei ollut täysin suosiollinen, ja Fatboyt jäivät vähälle käytölle.

Tämä postaus jää muuten viimeisekseni. Kaksi vuotta tätä on tullut kirjoiteltua, ja nyt on hyvä aika lopettaa.
Kiitos ja hei.


Viimeinen mohikaani  4

Kaikki tietää Antin ja Antti tietää kaikki. Tai jos joku ei vielä tiedä, kuka Antti on, niin kohta tietää.

Vuodesta 1979 alkaen Antti on huolehtinut Kallen (Kaarle XII, Helsingin yön ”torstai”) ovella, että asiat sujuu niin kuin pitää. Herrasmiespokejen klaaniin kuuluva mies hoitaa asiat puhumalla, ei voimankäytöllä.

Huomenna torstaina on Antin viimeinen ilta Kallessa, ja sitten yön legenda jää eläkkeelle. Kallen poket tunnetaan uskomattomasta kasvomuistista, ja
Antti onkin ollut luomassa 80-luvulla kantisjärjestelmää ravintolaan. Ennen vanhaan ei ollut korttijärjestelmiä, eikä vip- tai vipvip-jonoista ollut tietoakaan. Kallen kantisjono oli alussa erikoisuus Helsingin yössä.

Nyt vanhan liiton poke lopettaa kuitenkin hommansa. Huomenna kaikki siis Kalleen, kun ”viimeinen mohikaani” on vielä töissä!