Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on vip.

Vip-ilta  9

Viime perjantaina kutsu kävi Vero Modan, Onlyn ja Jack&Jonesin kutsuvierasiltaan. Ennen en moisissa tilaisuuksissa juossut, mutta nyt kun kävimme ystäväni kanssa niin hauskaapa oli. Ensi viikolla on myös 17 pv Vilan ilta ja pakko mennä päivittämään pikkujoulumekkojen tilanne.

Ensimmäisenä kun menimme sisään, annettiin kädet täyteen skumppaa ja henkilökunta kohteli kuin kuninkaallisia. Aivan mahtava meiniki oli ja hyvä bilemusiikkikin antoi kuulua itsestään :)

Mietittiin kaverin kanssa, että kuinkakohan paljon se vaikuttaa ihmisten ostopäätöksiin kun on alkoholitarjoilu. Itse ainakin jos vaan rahatilanne sallisi niin tilanne riistäytyisi täysin käsistä.

Tällä kertaa tarjolla ei ollut vip-hintoja sen suuremmin, mutta ensi viikolla vila kutsuu ja meille tuotteet on upeisiin hintoihin.

Oli todella mukava tavata mm. Todella suosittu muotibloggaaja joka sai minut löytämään ihan uusia puolia itsestäni. Sain sovitattevakseni. Vaatteita mitä en ikinä itse olisi viitsinyt edes pöydältä nostaa. Kunpa minullekkin muotoutuisi pikkuhiljaa selkeä oma maku ja tietäisin täsmälleen tyylini.

Loppujen lopuksi skumppa vei voiton ja me skumpan ystävät kaverini kanssa ryystimme vaatteiden sovittamisen sijaan jopa pukukopeissa itsemme mukavalle kikatteluasteelle.

Kantisiltaa varten oli järjestetty myös jatkot Tigerissa ja ilta olikin taas maitsematta jättämisen arvoinen :)

En vieläkään tiedä mitä ravintolan poke sillä tarkoitti, kun kysyi seuraavan kerran kun sinne mentiin, että onko kajaalit kunnossa tänään etteivät valu tällä kertaa. No jaa. Jätän sen mieluummin itsekin arvoitukseksi :)