Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Woo.

Homokivaa!  6

Eilen juhlittiin Jenny Woon uudistunutta konseptia. Se on nyt heteroystävällinen homobaari, kuten uusi host Christal Snow sanoi, tai homoystävällinen heterobaari, kuten ymmärsin lehdistötiedotteen mukaan. Tunnuslause on kuitenkin "Gay? straight? Who the fuck cares!?", joten kaipa kaikille ollaan ystävällisiä.

Avajaiset alkoivat klo 21, ja tupa oli tupaten täynnä lähes välittömästi. Meno vaikutti lupaavalta, ja toivonkin idean kantavan. Varsinaista sisustusta ei ole juurikaan muutettu; hieman uusia tekstiilejä, etuosan baari on saanut uuden ilmeen, ja vessat ovat unisex. Onnea vaan kaikille miehille, nyt tekin joudutte jonottamaan pissalle pääsyä.

Liitän tähän kuvan Christalista, ja valokuvausseinän teksteistä voitte päätellä, että juomien laatuun oli panostettu.

Myös toiset eilen pidetyt bileet ansaitsevat maininnan. Pokerisivut.com järjesti Helsinki Freezeoutin jälkimaininkeihin pippalot vailla vertaa. Paikkana oli Tigerin Royal VIP. Tunnelmaa ja meininkiä riitti, eikä BB- ynnä muita b-luokan tähtiä ollut liikaa, kuten yleensä kaikissa kissanristiäisissä tapaa olla. Iso peukku pokeriposselle, he tietävät miten homma hoidetaan! (Paitsi silloin kerran, kun olivat kutsuneet paikalle "Playboy"-tyttöjä, jotka mauttomuudellaan ja kuppikoollaan päihittivät jopa BB:t…)

Loppuun täytyy vielä esittää toive Sedun Burleski-porukalle. Pliiiiis, hoitakaa Dita von Teese avajaisiin. Se jos mikä olisi näyttävää.

Jenny Woon uusi emo, Cristal Snow.
Jenny Woon uusi emo, Cristal Snow.

Jennyn kasvojenkohotus  3

Uuden vuoden ensimmäisen kuukauden mielenkiintoisin tapahtuma on mielestäni Jenny Woon renoveeraus. (Vau, osaanpa vaikean sanan!) Jenny on ilmeisesti tullut siihen ikään, jossa pieniä kauneusleikkauksia ja ilmeen kohottamista tarvitaan. Tähän hommaan on värvätty kokonainen asiantuntijoiden joukko (näiden tyylijumalien nimilista löytyy 23/2009 Citystä). Uudistunutta Jennyä päästään ihailemaan 16.1.

Jos Jenny olisi nainen, hänelle tehtäisiin todennäköisimmin yläluomien korjaus ja kasvojenkohotus tai botox-ruiskutuksia. Silikonirinnat ja posliinit hampaissa kuuluisivat myös pakettiin. Jenny on kuitenkin ravintola.

Toivon, että kasvojenkohotuksen ansiosta ravintola ei puolityhjänäkään näytä tyhjältä. Toivon myös, että takaosan sänkysohvat säilyvät, mutta että niistä pääsee jatkossa helpommin kömpimään tanssilattialle. Kolmas toiveeni on, että Jennyn makea väri- ja valomaailma säilyy. Tykkään siitä.

Parin viikon päästä nähdään, täyttyvätkö toiveeni.