Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on woods.

Tiikerin pimppi!  6

Tiger Woods jäi kiinni. Ja nyt jengiä kiinnostaa, kuinka monta naista vielä ilmoittautuu golfaripoitsun rakastajiksi ja löytyykö lehtolapsia. Minua kiinnostaa ihan toinen asia. Haluan tietää kuka on Tiikerin ”pimppi”, siis ”pimp”, eli parittaja.

Ruotsalaismalli Carolina Gynning kertoi äskettäin blogissaan, kuinka eräs mies oli jonkun aikaa sitten lähestynyt häntä Lontoossa kertoen, että hakee Tigerille naisseuraa. Kyseinen heppu kysyi, olisiko Carolina kenties kiinnostunut olemaan Tikrun ”tyttöystävä”. Carolina oli kieltäytynyt kunniasta ja luullut koko hommaa vitsiksi. Nyt malli-juontaja lopulta tajusi, ettei pyyntö ollut vitsi, vaan että asialla todennäköisesti oli golfarin parittaja.

Nyt kysymys kuuluukin: kuka on Tiikerin parittaja, who is Tigers pimp? Oliko parittajia yksi vai enemmän ja olivatko nämä ”pimpit” miehiä vai naisia? Ja miten he toimivat, ettei media saanut vihiä Tikrun salaisista afääreistä? Ja tärkein kysymys, kuka ryhtyy parittajaksi ja kuinka paljon parittajan työstä maksetaan? Vai toimiiko esim. golfarin pr-tyyppi tai joku muu henkilökunnasta parittajana. Ehkä saamme tietää nämä asiat, kun media alkaa tonkia Tiikerin ja hänen ”soon to be” ex-vaimonsa Elin Nordegrenin asioita.

Joka tapauksessa haluaisin tietää lisää näistä suurten starojen ”pimpeistä”. Onko se ihan normaalia, että tähdillä on sellainen. Ja ovatko parittajat henkilökohtaisia vai maa-/tapahtumakohtaisia. Kyllähän se jo tiedetään, että monessa maassa joku pr-henkilö tai vastaava tapahtumajärjestäjä etsii esim. rokkistaroille niitä yöseuralaisia, mutta miten ne asiat pidetään salassa.

Ainakin nyt voi todeta, että Tikrun pimppi ei tainnut olla kyllin hyvä työssään.