Uusi uljas (?) vuosikymmen..

  • Petri

Mitähän kaikkea tässä on vielä edessä?

Yhteiskuntamme jama ei kovin herkulliselta näytä tämän päivän irtisanomistilastojen valossa; Itella, STX Finland, UPM-Kymmene, ja muutamat muut puljut taas ilmoittelivat pääsevänsä eroon lukuisista työntekijöistä - surunvalitteluni jokaisella jota asia koskee, tai no, oikeastaan taitaa koskea kaikkia suomalaisia sillä millä me pidämme tämän yhteiskunnan toiminnassa ilman yritystoiminnan ja työnteon tuomia verovaroja?

Koituuko kohtaloksemme paluu huutolaisaikoihin; työnjohtaja huutelee tehtaan portilla aamuisin ketkä tulevat halvimmalla töihin, ja nälkäisimmät lähtevät jo varmaan pelkällä ruokapalkalla hommiin, seuraavat 10 saavat 20cent/tunti, ja niin edespäin.. ja samalla saamme heittää hyvästit myös kaikille ilta-yö-ylityö-sunnuntai-jne korvauksille, talvi-ja kesälomille ja äitiyslomille. Ja globalisaation aiheuttama paine varmasti myös tulee vaatimaan veronsa ympäristön ja työsuojelun suhteen, mitäs niihin enää panostamaan, kun ei Kiinakaan sitä tee, "turhaan vain pienentävät kilpailukykyämme"..

Yritykset toimivat luontaisesti yhteiskunnassa kuin psykopaatit konsanaan, ilman mitään vastuuta, tavoitteenaan ainoastaan voiton maksimointi, näennäisesti toki puhutaan kauniita korulauseita työntekijä-ympäristö-ja yhteiskuntavastuusta mutta todellisuus on toista..

Toivon totisesti että olen väärässä visioissani. :(

Peace out,
Pete

Kirjoitettaessa soi Angerfist - Dance With The Wolves

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

12.1.2010 22:50

kandee olla hyvä turvaverkosto ja olla yhteisällinen ja kuuluu johonkin kunnon klikkiin sillä mitään todellista lamaaantumista ei oo vielä alaknut -kunhan kurssit ovat hieman notkahtaneet. suositteln luomutilanhoitoo sillä omavaraisuus tulee olemaan elin ehtona et selviää kun maailmantalous alkaa natisemaan kunnollla. voimaa!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus