Mies

  • Pasi

Lehtien verkkopuolen kommenteissa on ollut jo jonkun aikaa hermostunutta itkua siitä, miten Suomessa ei enää saa olla Mies! Kaikenmaailman pehmopojut ja marjakakkukaarlet ovat aiheuttaneet sen, että naiset kuolaavat vain pillifarkkuja käyttäviä hinttarihipstersejä, eikä kunnon työmiehiä enää arvosteta. Pitäisi käydä jossain vitun teattereissa ja katsoa jotain homotansseja ja syödä chevreä, eikä makkara, kalja ja lätkä saisi enää kuulua harrastuksiin. Ja kaikenmaailman homot vielä tanssii linnassakin ja adoptiokin vielä, ajatelkaa millaisen "miehen" mallin ne lapset saa kun perheestä puuttuu oikea Mies. Suomalainen valkoihoinen makkaraa syövä heteroMies on selvästi syrjityin olento päällä maan.

Niin... mutta kun asiaa hetken ajattelee ja miettii, että mikä on oikein kunnon Miehen, siis vittu isolla ÄMMÄLLÄ olevan MIEHEN määritelmä, niin kumpi teistä kuulostaa oikeammalta:

a) Mies, siis Mies isolla ämmällä on perkele sisukas luonteeltaan. Kun Mies menee, niin siinä ei pikkuasiat paina. Ämmät ja lapset itkee, mutta Mies ei välitä vaikka saatana sataisi laavaa niskaan. Miehellä on sen verran munaa ja sisua, että häntä ei kiinnosta jos joku marmattaa ruokavaliosta tai harrastuksista. Mies on myös sen verran karski, että hän ei aloita uikuttavaa itkua heti kun kynsi katkee tai kadulla tulee vastaan hinuri tai homot pussaa. Ei Miestä paljon hetkauta nämä pikkuasiat, ei! Ja jos Miehen vaatetyylistä valitetaan, niin yksi hailee, Miestä ei kiinnosta ja hän pukeutuu niin kuin haluaa. Ja jos Miehellä ei käy naisonni, niin sitten Mies tekee itselleen jotain ja johan löytyy taas seuraa! Mies ei jää nurkkaan itkemään kun Liisa-Marjatta lähteekin fruiden mukaan.

Vai...

b) Mies on sellainen joka itkee paljon ja usein. Yhyy, naiset ei anna mun käyttää kollegepaitaa. Yhyy, homot tanssii. Tiiättekö kun mua Henkilökohtaisesti ihan loukkaa se kun jotkut miehet käyttää pillifarkkuja ja slipovereja. Siis loukkaa! Tiäksä! Olen ihan shokissa ja en voi muuta kuin itkeä ja uikuttaa. Yhyy, yhyy, yhyy. Ja sit ne homot. Mua niin pelottaa ne, olen niin arka ja kauhuissani, etten voi muuta kuin toivoa että ne kaikki kärrättäisiin Ahvenanmaalle. Sit mua ei pelottaisi niin paljoa enää ulkona. Pakolaiset myös, nekin pelottaa ihan kamalasti. Ja ne naiset... Eikö vois tehdä jotain lakia, että naisten on pakko antaa piparia myös näille, kun sit ei tarttisi saada pakkeja kun taas itkettää :'(

Joten minkä ihmeen takia ensin itketään, että ei enää saa olla Mies, mutta samalla kuitenkin käyttäydytään kuin pehmopojut ja itkeskellään ympäri nettiä kun homppelit, tummikset, cityvihreät ja fruidet kiusaa ja naisetkaan ei enää katso kuin ennen?

3 kommenttia

Dia

5.12.2011 20:47

Onko ihan pakko valita noiden kahden idioottityypin väliltä? Eka on juntti ja toinen emo [iimou]. On niitä muitakin. Mut jos on pakko valita noiden kahden väliltä, vastaan salainen vaihtoehto c) mieluiten yksin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pasi

6.12.2011 12:02

Henkilökohtaisesti vastustan ylipäätään ahdasta miesmallia ja minusta mies voi olla miehekäs tai naisellinen ja silti mies.

Pointtini on vain se, että miksi niin moni, joka itkee Miehen-mallin katoamisesta käyttäytyy kuitenkin itse hyvin epämiehekkäästi jatkuvasti ulisten ja kaikesta loukkaantuen. Voisi kuvitella, että Oikea Mies ei korvaansa lotkauttaisi jokaiselle pikkujutulle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus