Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Ibiza.

Muutoksen tuulia ilmassa...  5

Tuli sitten käytyä maailmalla. Viikko oman isän kanssa voi joskus tuntua aika pitkältä ajalta, vaikka ei olisi nähnyt vuosiin. Muistui taas mieleen miksi ei olla nähty vuosiin.. Voisi kuvitella, että 30v on pitkä aika antaa anteeksi itselleen, mutta jotkut eivät näköjään kykene siihen ja antavat oman painolastinsa tuhota sekä oman elämänsä, että läheistensä elämät jos he sen sallivat. Itse vannoin aikanaan, ettei minusta tule samanlaista isää omille, mahdollisesti ja toivottavasti joskus vielä tuleville lapsilleni, kuin omani oli minulle. Tämä reissu vahvisti minulle monta asiaa, ja käytinkin hyvin ansaitun lomani pääasiassa asioiden ajatteluun. Toki juhlin myös, olinhan Euroopan biletyspääkaupungissa Ibizalla, mutta pääasiassa aikani kului merta tuijottaessa ajatuksiin vaipuneena - ja voin sanoa, se teki hyvää.

Elämäni kaipaa muutosta, se on varma. Sitä en lähde vielä ruotimaan täällä julkisesti että mitä tai millaista, ja näyttää siltä että oma epävarmuuteni (sekä tietty sattumien monimutkainen summa) ihmissuhdeasioissa on tehokkaasti karkottanu kaikki potentiaaliset kumppaniehdokkaatkin läheltäni. Lienee aika keskittyä nyt vain itseeni, aika kauan tässä onkin seurusteltu enemmän tai vähemmän putkeen, noin 7 vuotta. Kaksi kertaa avoliitossa, kaksi kertaa kihloissa, kerran varattu kirkkokin. Noh, ehkä jätän edes toisen silmän auki, eihän sitä koskaan tiedä..

Työpaikallani vaihtuu väkeä, hyvä ystäväni irtisanoutui ja toinen kollega sai kenkää. Bändiasiat on ollu nyt keväästä asti off-modella studiohommeleiden takia, mutta kohta päästään taas itse asiaan bändinkin kanssa. Odotuksia levyn ja bändin suhteen on kovasti...

Muutoksen tuulia ilmassa selkeästi. Nyt kun vielä näkisi että mitkä ratkaisut ovat niitä oikeita ja mitkä vielä oikeampia...

Autokin perkele pitää muutoskatsastaa...


Kyllä se aika näyttää...

Keskiviikkona tuli sitten hommattua lentoliput toiseen kotiin. Viikon kuluttua tähän samaan aikaan taidan olla jo Ibizalla, tai ainakin lähestymässä lentokenttää hyvää vauhtia ilmasta käsin. Mukava nähdä pitkästä aikaa sukulaisia ja ystäviä, en malta odottaa :)

Torstaina alkoi prätkäkoulu ensimmäisillä teoriatunneilla. Aamusta kuitenkin tärkeä asiakaspalaveri erään suuren kansainvälisen asiakkaan tiloissa Kilossa. Meni hyvin ja kaikki oli tyytyväisiä. Jeejee. On se mukavaa kun tietää mitä tekee. :)

Perjantaina taas työpäivän jälkeen prätkäkouluun teoriatunneille. Ne teoriat onkin nyt sitten ohi, pitäisi sopia aika lääkärin kanssa lääkärintodistusta varten ja hoitaa muita paperiasioita. Tylsää byrokratiaa, ja kallista sellaista. Mutta kaippa se nyt on vain hoidettava alta pois että saa sen kortinkin joskus. Jätän kyllä suosiolla lomani jälkeiselle ajalle, eli heinäkuulle menee. Jesh. Heti tuli parempi fiilis, ei ole pakko tehdä sitä nyt!

Lauantaina olikin ihan uskomatoman hieno sää. Lämpöä oli täällä mun kotini etupihalla 28,7°C varjossa, silloin kun itse satuin katsomaan. Aamulenkki poikien kanssa venähti hyvän sään suosiollisella avustuksella aika pitkäksi ja talsinkin tuolla ahonlaitaa ilman paitaa, sain lenkiltä jopa vähän väriä pintaan :) Oli mukava katsella poikia kun ne nautti kesästä ja hauska huomata miten ohi ajavien autoilijoiden päät kääntyivät kun katselivat poikia :)

Viikonloppuna tuli sitten muuten sählättyä taas oikein urakalla, normisettiä. Taitaa olla nykyään enemmänkin vakio että joka viikko tulee tehtyä jotain tyhmää, vaikka sitä ei edes etukäteen suunnittelisi. Noh, samoja virheitä harvemmin tulee kuitenkaan uusiksi tehtyä, jotenka kaippa niistä sitten aina hyötyäkin on - jos virheistä kuitenkin oppii. Vai mitä mieltä olet?

Pitäisi tuo saamarin autokin huoltaa ja katsastaa ennen reissua. Onneksi on osaava työkaveri joka tekee huollon asevelihintaan, ja kun kerran harrastelee noita autoja niin mikäs siinä. Toinen työkaveri antoi mulle ilmaiseksi vanhan ruohonleikkurinsa. Kiitoksia vaan kovasti VT, tuli tarpeeseen. :) Hmm, mulla on oikeasti aika mukavia työkavereita.

Eno on pitkästä aikaa Suomessa käymässä, ja kohta lähtee taas kotimaahansa, tuli pariksi päiväksi ennen kotiinlähtöä mun luokse majailemaan :) Mukavaa että majoitus ja seura kelpaa, ja tänään kävinkin hakemassa kotiin tullessani meille kaupasta vähän olutta :)

Suhderintama on ollut yhtä pyörremyrskyä viimeaikoina, taifuunit ja trombit heittelee miten haluaa eikä paljoa kysele. Oon jo itsekin lopettanut stressaamisen aikapäiviä sitten, oon todennut että mä olen tässä kyydissä pelkkä matkustaja. Istun hissuksiin odottamassa ja katson mitä tulee. Ja sitähän tulee. Noh, ehkä nyt sen verran pitää täsmentää etten nyt ihan istu odottamassa, kyllä mä väliin sähläänkin aika huolella :D Sen kuitenkin päätin, etten ole kenenkään varasuunnitelma. En aseta ketään sellaista itselleni prioriteetiksi jolle minä olen vain Plan-B. Erot on tietysti aina ikäviä ja vaikeita, ja jos olisi se kuuluisa kristallipallo niin olisin satavarmasti huomattavasti helpottuneempi kun tietäisin mitä on odotettavissa - mutta ehkä tässäkin kohtaa pitää vain istua alas odottamaan - kyllä se aika näyttää.