-20 ehkä %

  • licence27

Kun automobiilin mittari näyttää -20 astetta olisi parempi jäädä suosiolla kotiin. Jos on joku tulisija ja kuivia polttopuita niin tulta pesään ja sit vasta ulos.

Japanissa asiat on sentään vielä huonomin.

"Tokio. Nuorten japanilaisten seksihalut hiipuvat vauhdilla,kertoo uusi tutkimus.
Perjantaina julkaistun tutkimuksen mukaan 16-19 vuotiaista miehistä 36 ja naisita 59 prosenttia ei ole kiinnostunut seksistä tai pitää sitä jopa vastenmielisenä ajatuksena. Vuonna 2008 samoin ajatteli 17,5% miehistä ja 47 % naisista.
Viranomaiset ovat huolissaan Japanin syntyvyydestä. joka on maailman alhaisimpia. Terveysministeriön tilaamaan tutkimukseen haastateltiin 671 miestä ja 869 NAISTA. (STT-AFP)" // HÄMEEN SANOMAT 15.1.20110

En ole käynyt Japanissa, mutta tuo otanta on silti vähän turhan pieni monimiljoonaisesta väestöstä. Toki jos syntyvyys on pieni niin ei ole kohta nuoria joilta kysyä. Kun ikää on 16-19 niin onko silloin jo tiedettävä pitääkö seksitä vai ei?

Voisi myös kysyä sitä samaa 10-13, 13-16 ja 19-22 ikäluokilta. Epäilen että tuo 16- 19 on kaikkein huonoin ikäluokka vastaamaan rehellisesti omista haluistaan. Voi toki olla että joku niitä tilittää ventovieraille, mutta harvemmin.

Onhan toki mahdollista että valistus on purrut ja kaikki tietävät mikä riski ja häpeä on saada tauti tai suunnittelematon/avioton lapsi. Enää kun ei uskota haikaraan niin ei tule suomalaisen juorulehden tyyppiotsikkoa "Sen ja Sen YLLÄTYSVAUVA".

Japanissa opiskellaan ja kun Suomi on Euroopan Japani niin ongelmat ovat melkein samat. Täällä vaan ryypätään enempi estoja pois ja haluttomatkin muuttuvat halukkaiksi. Osansa voi olla myös rakkaalla ystävällämme Internetillä. Jos ette tiedä niin hakekaa netistä tyypillistä Japanilaista pornoa. Tieto lisää tuskaa ja vääristynyt tieto lisää sitä vielä enemmän.

Virhemarginaalista ei puhuta mitään. Mutta jos ajattelee tilannetta että töissä/ opiskellessa menee 16 tuntia päivässä ja loppu nukkuessa ja matkustaessa niin kyllä siinä omatkin halut vähenee. Riippuu toki siitä mitä matkan varrella tapahtuu. Noin lisääntymistarkoituksessa naiselle riittää hyvin 12 kertaa vuodessa ja jos siitä ei nauti vaan kokee sen velvollisuudeksi niin sama olla töissä.

Siispä jos tätä joku lukee- Jos olet seksipuuhissa ja se tuntuu velvollisuudelta; olet joko väärässä "sängyssä", sängyssä väärän ihmisen kanssa tai sit sinä itse olet väärä ihminen.

En silti ole tilaamassa blogikäännöstä Japaniksi ja rupea ratkomaan heidän ongelmiaan- se kun ratkeaa ihan itsestään seuraavasti:

Syntyvyys on pohjalukemissa, ihmiset vanhenevat, ihmisiä kuolee enempi kuin syntyy. Ihmiset joutuvat olemaan töissä pitkään, elävät pitkään, mutta kuolevat lyhyen eläkejakson jälkeen. Väestö vähenee jonkun aikaa. Sit kun alkaa tulla tyhjiä taloja, autioita tiloja, vähemmän kiireisiä ihmisä, vaikkapa pari oikein lumista ja kylmää talvea. Asuntojen hinnat laskevat ja nuorilla työikäisillä on niihin ja lapseen tai useampaan varaa. Sit syntyvyys kääntyy kasvuun.

Täällähän se oli laskettu: PARILLA täytyy olla 50 000 € ylimääräistä rahaa että saavat kasvatettua yhden lapsen täysi-ikäiseksi, ei koske jääurheilijoita, eikä hevosharrastajia, puhumattakaan formulapojista. Kahden kanssa pääsee suhteessa halvemmalla ehkä kolmenkin. Sit jos menee neljään, viiteen tai tusinaan niin puhutaan taloudellisesta ahdingosta. Se ei toki koske niitä joilla on +220 000 € vuodessa palkkatuloja + lapsilisät.
50 tonnia oli siis jonkinlainen keskiarvo, lähteekin kertoisin jos muistaisin.

Siihen ei tainut sisältyä nykyisiä ajokortteja- eikä niitä isoissa kaupungeissa välttämättä tarvikaan.

Voihan toki olla että Japaniin on viety Saksalaista dioksiinia tai jotain muuta jarrua niin paljon ettei seksi enää heille maistu. Jos jotain tuosta voisi päätellä niin Japanilaisten Seksituristien määrä tulee putoamaan hetkellisesti. Toivoisin kuitenkin että samaan tutkimukseen olisi haettu samojen henkilöiden nettihistoriat. Jos veikkaan että noista haluttomistakin 80 % on etsinyt tai ladannut, lukenut tai tuottanut eroottista materiaalia viimeisen kahden kuukauden aikana. Jos ei niitä niin sitten joko vongannut tai ollut vonkausksen kohteena.

Nyt siis halukkaat nuoret naiset sankoin joukoin Japaniin oppilasvaihtoon. Sieltä haluttomia naisia tänne lumen ja kylmän keskelle. 47% - 17,5 % = 19,5 prosenttia ylijäämää ikäluokasta halukkaita miehiä.

Ei muusta väliä, mutta Italiaan ei ainakaan nuoria ulkomaalaisia naisia yhtään. Tunisiakin kannattanee jättää väliin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus