Helpotus

  • licence27

Ei tullut taas suurena yllätyksenä päivän uutiset kotimaasta

Finnair pistää sit 280 henkeä pihalle- no minkäs teet kun kotimainen työ maksaa. Valitettavasti tässä aiheessa sekä lentoyhtiön johto, omistaja, että ammattiliitot saavat katsoa peiliin. Jos palkat ja työvoiman sivukustannukset nostetaan pilviin, puhumattakaan johtajien tähtitieteellisistä palkoista ja palkkioista.- Tullaan tilanteeseen jossa kustannukset lentävät pilvissä, mutta lentokoneet eivät. Lentäjien ja lennonjohdon palkat... No varmaan moni nuori haluiasi lentää ja joku jo omaisuutensa tienannut voisi lentää vaikka ilmaiseksi, mutta lentäjäksi pääseminen ei käy rastittamalla lottokuponki tai kittaamalla kaljaa päivät pitkät.

Se on silti ihan poskettoman huono idea ukoistaa moottorihuolto Sveitsiin. Vaikka Suomessa olisi tuplapalkat niin niistä rahoista tulee veroja Suomeen. Sveitsiläisestä firmasta vain murusia jollei Finnair ole sit kulisseissa ostanut sitä johtajilta toivottavasti takaisin perityillä sitouttamisbonuksilla.

Mut siis palkkaus on aina pielessä jos tähdätään lyhyen tähtäimen voittoihin. Sitähän se ulkoistus voi tuoda tai parempaa palvelua, mutta pitkällä tähtäimellä tuolla menolla Finnair lakkkaa olemasta.

Jarrut on nyt sit tehty ja olihan se aika kovan työn takana. Ekan parin uusia kenkiä survaisin kiinni ja sit ihmettelin kun näyttivät hassuilta. Pautusjousi oli oikeissa koloissa mutta kengän edessä kun olisi kuulunut olla takana.

Jarru toimii, mutta eivät tietenkään tasaisesti ennen kuin vähän hioutuvat ja automaattisäädöt menevät kohdalleen. Se vaatii ajoa ja ajo on kiellety muualle kuin katsastukseen.

Kun radiossa puhutaan sellaisesta klassikosta kuin Commodore 64 niin sehän oli hyvä kone aikanaan. Sitä ennen oli Vic 20 ja sen jälkeen tulikin suoraan Pentium 90- jestas sekin maksoi aikoinaan kai liki 20000 markkaa, mutta olihan se pari vuotta hienoa kun kotona oli tehokkaampi kone kuin kuolussa.

Commodore 64:n luoja siis pääsi pääsiäisenä luojansa luo. Onko sitten kyseessä puhdas sattuma vai syntyykö hän uuteen elämään C 64 emulaattoreiden noustessa kolmantena päivänä kuolleista...

Sattumalta radiossa mainittiin myös Boulder Dash ja Rambo - käyttökelpoisia pelejä vanhoille kännyköille. Nykykännyköitä tarvii hidastaa reilulla kädellä, mutten ei kerkiäisi nähdä kuin "Press fire to start ja GAME OVER"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus