Siihen korkeaan pöytään

  • licence27

Jauhelihaa, kolmen sipulin kermaa ja kidneypapuja suolaliemessä- mikä maku keitettyjen perunoiden ja kotimaisen kurkun kera.

Paha maku tuli tosin suuhun heti kun pääsi verottajan kirjeen mätkyosaan asti. Sen siitä saa kun puurtaa koko vuoden.

Minähän en ole kummoinen ihmistuntija. Tänään päätyessäni vieraalle paikkakunnalle suorittaessani kuljetuspalvelua iski nälkä. Tällä kertaa osui ABC ensimmäiseksi tulilinjalle. Siellä oli bonuskorttitarjous ja sen sitten nuukuuksissani meinasin hyödyntää. Koskapa kassaneidillä luki vasemman rinnan päällä Harjoittelija niin päätin sit vähän kysyä jotakin.

En kysynyt onko jauhelihassa lihaa, vaan saako alennuksen myös S-ryhmän kortilla. Sitä merkintää ei missään näkynyt. Harjoittelija toki tiesi että saa, muttei sitä missä se näkyy.

Sitten kun viimein pääsin pöytään niin näkökenttääni oli istahtanut kaunis neiti-ihminen pahvinen kahvimuki kädessä ja selvästi odottaen jotakuta. Ei ollut kuitenkaan menossa sokkotreffeille vaan työhaastatteluun päätellen siitä että henkilökuntaan kuuluva tuli kohta hakemaan.

Siihen mennessä kun olin aterioinnin puolivälissä ja katsellut vain tyhjää korkeaa pöytää arvelin että paikkani oli näköalojen kannalta huonosti valittu. Olin väärässä, koska ilmeisesti ihan samaan haastatteluun seuraava tulija oli vieläkin paremman näköinen kuin edellinen.

Mitäköhän olisi tuumannut jos olisin tarjonnut sille kesätöitä konerenkinä. Saattaisi tosin sotkea sen työmaan pihapiirin kaksospoikien päät jos moinen kaunotar alkaisi kivuta ylös alas lietevaunun veturin portaita. Todennäköisesti työnteko pihapiirissä aina pysähtyisi ja letkun varteen tulisi nopeasti auttavia käsiä puhumattakaan rantasaunotustarjouksista työpäivän päätteksi.

Viereisessä kaupassa oli Ville vallattomat ja litran paketit ihan väärässä osoitteessa. Meinasin hyllyttää kaupan jäätelöt, mutta pakkausteippi oli liian kovaa kynsille. Kassalle tullessani toin ajatukseni julki ja olisin saanut ne ihan vapaasti hyllyttää, mutta hänkin kuulemma kohta ehtii ja hänelle siitä vieläpä maksetaan.

Ajo-ohjettakin jouduin kysymään, mutta kovin oli epävarman oloinen suunnistaja neuvomassa ekaa kertaa vieraaseen osoitteeseen pyrkivää. Muuten oli ihan hyvät ja toimivat neuvot, mutta ei pystynyt kartalta näyttämään missä lähtöpiste sijaitsi. Onneksi löysin sen töhryn kartalta ihan itse.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus