Supailua

  • licence27

Ihan perjantai 13. fiilikset. Ensimmäisenä aamulla lasit autossa paksussa jäässä, eberi pysähtynyt omia aikojaan. ilmeisesti syksyllä vaihdettava koko lämmitysyksikkö.

Seuraavana isä unohti reissusta puhelimensa ja taas ajeltiin edestakaisin. Onneksi oli aikaa.

No sitten siellä käyntipäässä oli tietty aika ja arvelin että ehdin ajella Ylöjärvelle ja takaisin, vaan ennen kuin olin perillä tuli tieto että pääsikin paljon etuajassa. Jäis sit käymättä käytettyjä autoja katsomassa.

Paluumatka ok ja sit oli mentävä kaupunkiin. Perävaunu oli tyhjä joten meinasin että samalla hakee vähän salaojaputkea. Vaunua koukkuun laittaessa kuului kiljunta ojan puolelta. Pyörään kun potkaisi niin se vatkasi puolelta toiselle- se sitten niistä uusista laakereista.

Talvella vaihdetut ja ajettu kai kolme reissua pienillä kuormilla. Muuta selitystä en keksi paitsi laakeriparien vaihtuminen eli kooli ja rullat ei olleet samaa paria.

Sit purku ja uusi laakeri sisään. Klok- pesä sorvaantunut niin isoksi että koko napa menee hylkyyn- siitä osia tilaamaan, tilapäiskorjaus ja sitten kaikkien muiden napojen pikatarkistus ja yhden kiristys.

Toinen kaupunkireissu, putkien vienti ja putkikelan levittimen haku aurinon jo painuttua mailleen. Mitään apuja ei taas tänään saanut, joten oli pakko laittaa ainoa ehjä vaunu perään, ovet lukkoon ja avaimet pois että saisi huomenna jotain aikaiseksi. Onneksi nyt ei ollut palkkatyöpäivä- taytyy silti laittaa tunnit ylös perävaunun rempasta.

Toivottavasti huomenna ei mitään menis rikki ja joku muukin voisi välillä korjata.

Mutta pienet on sikäli murheet mun kun vertaa noin 18 henkeä työllistäneen yrityksen päivän huonoihin uutisiin. Huonot uutiset leviää aina nopeasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus