Tuhlaamisen ihanuus

  • licence27

Mitenkään morkkaamatta rakkaita pureitamme olisi kuitenkin muutama paha sana sanottavana vanhasta voissa paistamisen viisaudesta.

Suomalaiset on hyvässä uskossa sijoittaneet kiinteistöihin myös naapurin puolelle. Jos kauhukuvat pakkolunastuksista toteutuvat niin miten moiseen mielivaltaisuuteen voi vastata?

Toki rajavyöhykkeen tärkeyttä ei voi suurvallan naapurissa tarpeeksi korostaa, mutta mitä haittaa vanhoista suomalaisista vanhoissa suomalaisten rakentamissa karjalaistönöissä asustelleessaan voi moiselle suurvallalle olla?

Onko Suomessakin otettava GPS käteen ja mitattava sama matka rajalta ja lyötävä hyvässä uskossa vapaa-ajan palatsinsa Suomeen rakentaneille ulkomaalaisille pakkolunastuslappu käteen ja perusteluna joku raja-alueen laajennus.

Sit vielä menevät pidättämään Itämeren kannalta tärkeää tutkimusta tekevän ympäristöihmisen. Jos jopa paskavedessä on niin paljon salattavaa että senkin tutkimista täytyy hankaloittaa, estää tai kenties kohta syyttää vakoilusta niin eikö olisi aika pistää raja kiinni. Toki naapuri on tärkeä kauppakumppani, varsinkin öljyn ja kaasun osalta, mutta missä on oikeus ja kohtuus? Mitä iloa on käydä kauppaa ja tehdä sopimuksia jos edes lakiin ja oikeuteen ei voi luottaa?

Toki varovainen saa olla kun kotimaassakin kiinteistön ostaa. Totesin tänään tehneeni kaupan huonoilla ehdoilla, mutta enemmän olisi harmittanut olla tekemättä kauppaa.

Espanja ei elä pelkällä turismilla ja jos tosiaan pienituloisillekin on myönnetty 285000 € asuntolainaa 120000 € nykyarvoisten asuntojen ostoon niin kysymys kuuluu miksi? Miksi asuntojen hinnat on päästetty pilviin ja maksettu ilmasta. Vaikka korot onkin alhaalla niin eikö pankeilla ole velvollisuus selvittää asiakkaan maksukyky riippumatta asunnon reaaliarvosta?

Nyt jos Virossa toteutuu ilmainen julkinen liikenne ja se toimii hyvin niin ei tarv olla kummoinen ennustaja että voi väittää jo sen tuovan hyvät edellytykset talouskasvulle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus