Valtra X N163 linkku koeajo

  • licence27

Eilen oli vähän poikkeava päiväohjelma. En edes muista milloin viimeksi olin konenäyttelyssä saati sitten ajoin jotain uutta vehjettä, mutta eilen oli alla sellainen peli jonka haluaisin itselleni, mutta se piru maksaa melkoisen läjän rahaa vaikka olisi ihan jonkunmoinen traktori laittaa vaihtokoneena menemään.

Kone oli siis Valtra kaikilla herkuilla. Oli FMG alustaterä jolle olisi tänä talvena ollut paljon käyttöä, uuden mallin etukuormain muistaakseni Dinoliftin tekemä hydraulisella vakaajalla ja tietysti se runko-ohjauksen ja etupyöräohjauksen yhdistelmä jota peräsin kun Valtralle edellisen kerran lähetin asiakaspalautetta.

Toivottavasti kaupungit, kunnat, seurakunnat ja muutkin kuin kaikkein varakkaimmat urakoitsijat pääsevät noita ostamaan, koska se on monessa mielessä parasta mitä rahalla saa. Pitkä akseliväli rauhoittaa kulkua, jousitukset edistävät kuljettajan ergonomiaa ja olihan sinne hydrauliikaankin nyt tullut se kelluntatoiminto 10 % kohdalle.

Kysyin sitten toiselta joka väitti koeajossa olleelta yhtä juttua alustaterästä ja vastaus oli ettei sen käyttöä opastettu. En sitten tiedä oliko eri myyjä tai jotain, mutta minä ainakin osasin ladella sen hallinnan toiminnot ulkomuistista, koska koneeseen kulun helpottamiseksi myyjä säädätti terää sellaiseen asentoon että terän päällä olevaan askelmaa pystyi hyödyntämään muukin kuin vuorikauris.

Ainoa miinus mitä muutaman kilometrin matkalla tuli vastaan oli alueen vaihtamiseen tarvittavan painikkeen sijainti. Se on ihan hyvässä paikassa silloin kun koneessa ei ole alustaterän ohjainta pultattuna kyynärnojan kylkeen. Alueen saa kyllä vaihdettua, mutta jos sinne hyttiin olisi istuttanut ministeri Filatovin niin olisi saanut ajaa ryöminnällä tai pysäyttää vaihtaakseen aluetta kaksin käsin.

Ideahan on hyvä eli se että aluetta ei tule vaihdettua vahingossa, mutta sitten taas toisaalta jos laatikko on portaaton niin ei sitä siksi hankita että saisi vaihtaa vaan siksi ettei tarvitsisi. Toki voihan joku ostaa autoonkin automaatin ja sitten ajaa sillä pelkästään käsivalinnalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus