Äänestäkää niin perkeeleesti

  • WilleWau

Toivon, että presidentinvaaleissa äänestysprosentti nousee yli 85 prosentin. Mielestäni kaikissa vaaleissa kannattaa äänestää. Vaikka sitten ihan piruuttaan.

Sitä olen edelleen ihmetellyt, että kuinka kipeä asia EU-lähihistoriamme tuntuu olevan. Ainakin virallisille tiedotusvälineille ja päättäjillemme.

Kuitenkin kokoomuksella ja Sauli Niinistöllä on ollut vuosien ajan mahdollisuus hoitaa asiaa kuntoon.

Ihmeen tiukasti kokoomus on saanut vaiennettua myös oman puolueensa isänmaallisen siiven toimijat. Isänmaallisuutta ei jostain syystä kokoomuksen vallan ytimissä tunnuta arvostettavan....

Tässä kuitenkin vielä kertaalleen kokoomuksen isänmaallisen siiven Jorma Jaakkolan oiva ajankuvareportaasi, johon eivät viralliset tiedotusvälineet ole Suomessa uskaltaneet tarttua.

Missä menee hyväksyttävän valtiollisen viekkauden ja valehtelun rajat?

SUOMALAINEN VAALIPETOS - salaten ja valehdellen EU:hun
http://koti.mbnet.fi/jorjaa/nettikirja.php

Tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole kritisoida EU:ta, vaan tuoda esille presidentti Koiviston aikaista salaista suomalaista EU-päätöksentekoa. Kirjoitukseni on raportti Suomen korkean valtiojohdon petollisuudesta kansalaisia kohtaan. Totuuden kertominen ja julkisen keskustelun herättäminen ovat intressini kirjoittaa.

Valtiojohdon petollisuuden seurauksena on tänään ajankohtainen aihe, velkaantuneiden euromaiden auttaminen.

Oman maan ahdingot eivät tunnu hetkauttavan Suomen hallitusta ja eduskuntaa. Suomi on aiheettomasti lähtenyt pelastamaan euroaluetta, koska markasta luopumisesta ei ole olemassa lakia.

Katumus on hyvä alku. Mielenkiintoista on nähdä palaavatko tiedotusvälineet toiminnassaan länsimaisen tiedonvälityksen suuntaan vai ovatko ne integroituneet lujaksi osaksi suomalaista valtakoneistoa?

Mediapomo katuu lehtitalojen yhteistä EU-lobbausta
http://www.promerit.net/2011/09/mediapomo-katuu-lehtitalojen-yhteista-eu-lobbausta-2/

Ihmettellessäsi miksi ja miten valtamedia on vaiennut eduskunnassa käsittelyssä olevasta perustuslakimuutoksesta - tai jos kuvittelet, etteikö Suomen valtamedia voisi toimia yksimielisesti europolitiikan puolesta, kannattaa muistaa EU-kansanäänestystä edeltänyt ja sittemmin sisäpiirin itsensä paljastama mediakampanja.

- Silloinen Iltalehden kustantaja ja päätoimittaja Pekka Karhuvaara paljasti vuosi sitten kesällä 2010 katuvansa mediatalojen yhteistä EU-kampanjointia 90-luvun alusssa.

Mielenkiintoiseksi on nähdä miten perussuomalaisten käy. Tuleeko heistä Suomen sisäisten Berliinin muurien murtajia vai uusien rakentajia?

Perussuomalaiset Berliinin muurilla
http://www.promerit.net/2011/09/perussuomalaiset-berliinin-muurilla/

Suomen sisäiset ja lukuisat Berliinin muurit ovat pysyneet vielä pystyssä.

Kiitos internetin ja erilaisten verkkomedioiden. Emme ole enää pelkästään virallisen uutisvirran varassa.

Kirjoitettaessa soi Raptori

3 kommenttia

Maars

9.1.2012 20:26

Jei, ylihuomenna jo menen kolistelemaan vaaliuurnaa :D Ei tarvitse onneksi miettiä parasta ehdokasta sen enempää. Enkä luultavasti kestä median jonninjoutavaa ja harhaanjohtavaa hypetystä määrättyjen ehdokkaiden puolesta loppusuoralla ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flash-Bang

10.1.2012 01:20

Kokoomus on uskonto. Aivan sama millä ajanjaksolla kokkarit saavat valtiontalouden romutettua kunhan saavat ja kokoomususkovaiset vain äänestävät kokoomusta.

Tuollaisiin ajatuksiin olen päätynyt koska Kokoomuksella on ollut hetkensä ja tilaisuutensa korjata vinoumia mutta sitä se ei kertakaikkiaan ole halunnut.

Nyt on vapaapudotus ja äkkipysäys. Enää ei mene satojakaan vuorokausia siihen kun saammme lukea että olemme samassa pisteessä kuin Kreikka. Tästä kielii jo aiheuutiset esim. valtionyhtiöiden johtajien bonuksista. VR:n johtajalle 1.1 miljoonaa hyvän-miehen-lisää. Eikä siinä todellakaan ole vielä kaikki.

Jytky II:a odotellessa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marika7

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus