Eduskunnan kokoinen G-piste

  • WilleWau

Yllätys oli ainakin itselleni, että Cityn Anna Perho on henkilönä ihan oikeasti olemassa. Siis tuolla nimenomaisella nimellä.

Ajattelin pitkään mielessäni, että nimen taakse kätkeytyy erämiesvaistojaan Lemmenjoella lomillaan tuulettava verbaalivelikulta, joka kesäauringon heloittaessa pyytää rakkaaltaan kehräten: ”Kulta, Anna viehe.”

- - - -

Nelosella alkava G-piste ohjelma ei voi sattua ajallisesti sopivampaan saumaan.

- - - -

Eduskunnan eilen julkisuuteen pullahtanut puristelukohu ajoittuu kuin puffimaisesti samaan ajankohtaan. Jos eduskunta on kansankuntamme pienoiskoossa, niin säälittävän monenlaista tapausta joukkoon varmasti mahtuu. Toivottavasti häiriköt saadaan aisoihin tai sitten helkkyvät kulkuset varoitukseksi miespuolisten aisoihin.

Toivottavasti sisäisen tutkimuksen ulosvuodattaminen ei vain ole tarkkaan ajoitettu savuverhon laskeminen muille paljon vakavimmille asioille.

- - - -

Vaalirahoituksesta ei olla näköjään valmiita ilman lakimuutoksia ja sanktioita puhumaan mitään. Kunnallisvaalitkin ovat jo kovaa vauhtia tulossa.

Ymmärrän hyvin, jos puristelijoita vaaleissa rahoittaneet etujärjestöt, yritykset haluavat pitää etäisyyttä varismaisesti rämpivään skandaalin poikaseen tai ukkoseen.

Kansalaisten oikeusturvan toteutumattomuudesta ei varsinkaan vakuutusoikeuden ja vakuutuslääkäreiden osalta olla valmiita edelleenkään puhumaan julkisesti mitään.

Onneksi eduskunnan ja Euroopan unionin entinen oikeusasiamies, kansanedustaja Jacob Söderman/sd on pitänyt aiheita sentään kirjallisten kysymysten voimalla eduskunnassa esillä.

- - - -

Miksikö tuo Nelosen G-piste tulee sopivaan saumaan?

Nykyisten tuottavuusponnistelujen paineissa sen näkee edusmiehinämme – ja naisinamme toimivien kireäksi viritettyjen poliitikkojenkin naamasta, kun lakkaa saamasta. Vaikka mahdollisuuksia olisi, muttei enää uuvuttavan päiväohjelman jälkeen jaksa.

- - - -

Samalla voi olla, että nuo parisuhteen sisälle patoutuneet G-pistepaineet ovat sitten eduskunnassa ruvenneet purkaantumaan omia aikojaan holtittomasti ja varsinkin vailla toisen osapuolen vastakaikua. Silloinhan voivat tällaiset jutut julkisuuteen vastaisuudessakin raikua. Myyvän lööpin otsikko siintää jo verkkokalvoillani: ”Veltto jäykkänä eduskunnassa.”

Sitten kerrotaan sisäsivuilla kansanedustaja Virtasen noidannuolesta. Ja lehtikauppa käy.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus