Eikö Helasta edes liigajohtajat pelasta?

  • WilleWau

Tuntuu käsittämättömältä, että SM-liigan seurapomot ovat vaienneet ex-jääkiekkomaalivahti Markus Helasen kohtelusta työssä tapahtuneen tapaturman ja vammautumisen jälkeen.

Vuodesta 2005 alkaen on ollut mielestäni riittävästi aikaa vaikuttaa asioiden tilaan.

- - - - - - - -

Tietysti Pohjolalla on paljon sananvaltaa, koska se on ainoa ammattiurheilijoiden pakollisen lakisääteisen vakuutusten tarjoaja.

Eikä sen asema jääkiekkoilun isona sponsorina ole varmasti helpottamassa jäkiksen avainhenkilöiden halua puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

- - - - - - - -

Harvalla tapaturmassa vammautuneella on todisteena videonauhoite omasta tapaturmastaan. Vaan mikään näyttö ei tunnut Helasen tapauksessa riittävän.

Hienoa olisi, että jos tiedotusvälineet saisivat Pohjolan vakuutuslääkärit sokkotestiin, jossa heidän pitäisi heille annettujen kuvien perusteella kirjata ja esittää löydökset heille esitetyistä potilaan:

a. röntgenkuvista
b. magneettikuvista

Sen jälkeen puolueeton ulkomainen lääketieteellinen arviointimies antaisi tv-kameroiden edessä lausuntonsa David Trump-tyylillä.

- - - - - - - -

Uusin video (26.2.) Helasen tapauksesta osoitteessa:
http://www.nelonen.fi/uutisvideot/default.asp?video=2427&c=2&newpage=0

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus