Fakebook

  • WilleWau

Tekniikka avaa politiikan toimijoille uusia kanavia tuoda itseään ja ajatuksiaan esille. Tehokkaasti ja kokonaisedullisesti.

Vaan miten syvällisesti potentiaalisiin äänestäjiin voi netin kautta vaikuttaa? Mitä kannattaa itsestään ja kontaktipiireistään netissä kertoa? Mikä vaikutus säilyy ja mikä tietous katoaa, kun virrat tietokoneesta katkaistaan?

Ketä loppujen lopuksi ovat erittäin suositun Facebookin takana monitoroimassa liikennettä ja tarkkailemassa mielenkiintoisia profiileja? Minkä maan lainsäädännön puitteissa palveluntarjoaja joutuu luovuttamaan tietoja kyseisen maan viranomaisille?

- - - -

Facebookin SDP:n puheenjohtajaehdokkaat ovat tiedollisesti hyvissä asemissa, koska vastoin tahtoaan työkyvyttömyyseläkkeelle ohjattu Supon ex-päällikkö Seppo Nevala lienee käytettävissä tämän tapaiseen korkean tason konsultaatioon…

- - - -

Manuaalisesti toimineen vakoilumaailman perusteos on Jukka Seppisen kirjoittama ”Neuvostotiedustelu Suomessa 1917 – 1991, Strategia ja toiminta”

Mikäli joku Teistä tuntee tositapahtumiin perustuvan internet-maailmaan liittyvän vastaavanlaisen perusteoksen, niin otan mielelläni lukuvinkkejä vastaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus