Hei meitä rosvotaan!

  • WilleWau

Seuraava kerjäläisstatuksella tulevien aalto lienee tulossa jo? Tänä kesänä ongelma on kärjistynyt pääkaupunkiseudun katukuvassa.

Jostain syystä Tallinnassa ja Tukholmassa ongelmaa ei aivan heti silmille osu?

Miten tuhannet ja varattomat romanit pystyvät tekemään tuhansien kilometrien matkan kaukaisesta Romaniasta juuri Suomeen? Osa heistä useampaan kertaan.

Seuraavassa dokumentissa kerrottiin mielestäni asiaa tiukasti ja asiallisesti. Italialaiset ovat käsittääkseni aikamoisissa vaikeuksissa.

Mielenkiintoista oli nähdä se tosiasia, kuinka moni kerjäläisistä oli valmis ottamaan yhteiskunnan tarjoaman tukiverkoston vastaan, kun vaatimuksena oli laittaa lapset kouluun.

Toivottavasti dokkari saadaan Yle Areenaan mahdollisimman monen kiinnostuneen katsottavaksi. Pitkäkestoisesti.

"Ulkolinja: Lapset, jotka Eurooppa unohti - (This World: Gypsy Child Thieves) Tuotanto: BBC

Monen eurooppalaisen kaupungin kaduilla vaeltelee kerjäämään ja varasteluun pakotettuja lapsia. Lapset ovat romanialaisia mustalaisia, monet heistä rikollisliigojen renkejä.

Vuoden 2007 alussa Iso-Britannian poliisi huomasi, että pikkurikokset olivat pitkästä aikaa selvässä kasvussa. Taskuvarkaudet ja näpistykset olivat nousseet huimasti.

Syyksi pidettiin satojen mustalaislasten saapumista maahan Romanian saatua EU-jäsenyyden. Tutkimukset osoittivat, että järjestäytynyt rikollisliiga kanavoi lapsia Lontoon kaduille kerjäämään ja varastelemaan. "

Toisaalta niin kuin on jo nähty. Rahaa löytyy EU:ssakin kasapäin finanssialan pelastamiseen, mutta ei toimivia sanktioita ihmisoikeuksien kuntoon saattamisessa yhdenkään EU-maan sisällä.

Ehkä tämänkaltaisen sekaannuksen levittäminen onkin yksi EU:n sisäisen valtaytimen "on sovittu että" - järjestelmän tietoinen valinta?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus