Hiljainen vallankumous kiihtymässä äänekkäämmäksi?

  • WilleWau

Eilisessä Hesarissa haastateltiin 60 vuotta täyttänyttä historioitsija Lauri Haatajaa. Hänen haastattelussaan ”Historioitsija luottaa kossuun” nousi esille todellinen helmi.

Tuo helmi koskee menneillään olevaa ovelaa lenkkiä Alpo Rusi, Supo, Stasi, Rosenholz - aineisto:

- Ensin Alpo Rusista. Haataja sanoo, että keskustelu suomalaisia Stasi - kontakteja sisältävistä niin sanotuista Rosenholtz - tiedoista on ollut harhautusten ja hämmennysten soppa.

- Siihen ovat osallistuneet "ne jotka tietävät, ne jotka luulevat tietävänsä, ne jotka pelkäävät ja ne, joilla on syytä pelätä".

- Varsinainen pommi on se, onko asiasta tarkoitushakuisesti levitetty väärää tietoa yhden ihmisen tai puolueen kaatamiseksi tai puolustamiseksi, Haataja painottaa.

Hänen mielestään aineisto pitää avata ja tavallistenkin ihmisten pitää saada tietää, mitä siinä on. Mikään muu ei enää riitä.

Puheet siitä, että arkistot avattaisiin tutkijoille, ovat yksi harhautus lisää.

Itse hän ei ole papereita nähnyt, mutta on kuitenkin "erittäin hyvin informoitu". Nimet hän pystyi päättelemään helposti.

- On sekä epäiltyjen että syyttömien kannalta oikein, että juorut loppuvat ja epäillyt rikokset tuodaan oikeuskäsittelyyn. Nyt yksi valtio, joka jo kuopattiin, sitoo koko Supon porukan. Eikö sen pitäisi keskittyä nykyhommiin?

- Eduskunnan tehtävä on puhkaista tämä paise, Haataja sanoo.

Haataja väittää, että Suomessa on tapahtumassa hiljainen vallankumous eikä sitä edes huomata.

Stasi - kohu nakertaa ihmisten luottamusta järjestelmään.”

- - - -

Sain vinkin lukea jossain vaiheessa Kimmo Rentolan kirjan ”Vallankumouksen aave” – Vasemmisto, Beljakov ja Kekkonen 1970.

Tuon saamani vinkin perusteella ko. kirjasta löytyy tähän edellä mainittuun kohuun liittyvää tarkkaa taustoitusta. Yritän saada kirjan käsiini jossain vaiheessa.

- - - -

Netistä tekee välillä mielenkiintoisia löytöjä. Hain eilen lisätietoja hakusanalla ”vakuutuslakimies” ja törmäsin taas kerran 80-90 lukujen pankkikriisin ratkaisuun liittyvään Koiviston konklaaviin. HS – keskusteluketjussa – Saako tällä foorumilla kertoa totuuden?

”Presidentti Tarja Halonen on ryhtynyt 30.7.2002 - Mauno Koiviston pyynnöstä - salaamaan Koiviston Presidentin Linnassa 6.5.1992 järjestämän oikeuspoliittisen seminaarin asiakirjoja.”

Keskusteluketjussa on 83 viestiä ja niin kuin aina tämäntyyppisissä ketjuissa; osa sinne laitetuista linkeistä on jostain syystä lakannut toimimasta.

Vaan tämän seuraavan edelleen toimivan linkin kautta aiheesta pääsee nopeasti kärryille:
http://www.satanen.com/index.php?k=yleista&sivu=show&id=461

- - - -

Jotenkin tuntuu tällä hetkellä, että Suomen maassa on jotain pahasti pielessä. Toki onhan täällä paljon hyvääkin.

Miksi kaiken hyvän keskellä salataan sellaista, missä ei ole nk. virallisen Suomen mielestä mitään salattavaa?

Uudella eduskunnalla on heti syksyn alkajaisiksi näytön paikka. Ensimmäinen ja viimeinen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus