Homeiset sairaalat osa Suomi brändiä?

  • WilleWau

Päivän Hesari kirjoittaa otsikolla "Sairaaloiden homeet uhkaavat jo potilaiden henkeä" näin:

"Suomen sairaalat ovat niin huonossa kunnossa, että ne uhkaavat kaikkein heikoimmassa kunnossa olevien potilaiden henkeä.

Näin sanoo Työterveyslaitoksen professori Kari Reijula, joka selvitti sairaaloiden kuntoa sosiaali- ja terveysministeriölle viisi vuotta sitten.

Sairaaloissa oli jo tuolloin satojen miljoonien korjaustarpeet, mutta kokonaisvaltaisia korjauksia on päästy tekemään vain hyvin harvassa sairaalassa."

Viisi vuotta on tietysti lyhyt aika massiisivisten epäkohtien korjaamiseen, mutta miten voi ja jaksaa terveydelle vaarallisissa tiloissa työskentelevä henkilökunta?

Tässä hakusanasettejä hakukoneita varten, taustaa ja vertailevaa tietoa mahdollisiin vakuutustaisteluihin juuttuneille sairaaloiden työntekijöille:

paperilääkärien armoilla
vakuutuslääketiede
vakuutuslääketieteen dosentti
tapaturma-asiain korvauslautakunta Torstila
tapaturma-asioiden muutoksenhakulautakunta Juntunen

Mielenkiintoista on seurata miten pitkälle HS:t on valmis paljastamaan ne päättäjienkin tiedossa olevat härskiydet, jotka jo kymmenet tuhannet vakuutustaisteluihin ilman omaa syytään juuttuneet potilaat ovat joutuneet.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus