Homevaara eduskunnassa

  • WilleWau

Eduskunnan ahdistelukohun voimistuessa ja levitessä eriasteisiksi tutkintapyynnöiksi, niin eduskunnan työskentelyolosuhteisiin liittyi terveydellisesti vähintään saman kaliiberin uutinen, joka putkahti esille Nelosen kello 19.30 uutisissa 8.10.2007.

Uutinen liittyi eduskunnan vanhassa siivessä piilevään homeongelmaan.

Muuten eduskunnan homeongelmasta ei sitten uutisointia näkynytkään. Uutisessa vilahti kokoomuksen kansanedustaja Arja Karhuvaara.

Hän kertoi terveysongelminaan olleen uudella työpaikallaan eduskunnassa: päänsärkyä, hengenahdistusta ja toistuvia poskiontelotulehduksia.

- - - - - - - - - -

Tuttavani lähestyi häntä sähköpostilla. Hän tuntee home- ja kosteusvaurioihin liittyvät terveysriskit erinomaisen hyvin. Kuten nuo tyypilliset homeen aiheuttamat ongelmat terveyden suhteen.

Tuttavani sai asiasta vastauksen kansanedustaja Karhuvaaralta, joka siis muutti homeesta muun muassa saastuneet paperit mukanaan uuteen työhuoneeseensa.

- - - - - - - - - -

Viljo R (9.10.2007 8:56):

Näin eilen Teidät Nelosen uutisten lähetyksessä kello 19,30.

Koko pätkää en valitettavasti nähnyt, mutta siinä kerrottiin mahdollisesta homeongelmasta eduskunnan vanhassa siivessä.

Huomioni kiinnittyi siihen, että pakkasitte mukaan mahdollisesti oireita aiheuttaneesta työhuoneesta mukaanne kansioita, jotka saattavat tuoda ongelman nyt myös uuteen työhuoneeseenne.

En ole asiantuntija millään tavalla, mutta voin suositella luettavaksenne Ulla Nevalaisen kirjaa Haista home vakuutusoikeus, joka saattaa olla Teille jo tuttu:
http://www.nevac.fi/kirjakustannus_kustannustoiminta_home_Home_vakuutusoikeus.html

Sitä ihmettelin, että Nelosen uutisten kello 23 lähetyksessä tuota uutistanne ei tullut enää ollenkaan? Sananvapaus? Sensuuri?

Tärkeintä on, että ko. ongelmaan eduskunnassa paneudutaan nyt kaikella sille kuuluvalla vakavuudella.

Onnittelen samalla rohkeudestanne astua julkisuuteen, koska monesti kosteusvaurio- ja homeongelmista kärsivät leimataan helposti pipiksi korvien välistä.

Syksyisin terveisin
Viljo R

- - - - - - - - - -

Vast: Nelosen uutiset 8.10
lähettäjä Karhuvaara Arja
päiväys 10 Oct 2007 11:52:00 +0300
lähettänyt eduskunta.fi

Hei,

Kiitos yhteydenotosta ja huomiosta.

Uudessa huoneessa kaikki pannaan ovien taakse kaappiin.

terv
KE Arja Karhuvaara

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus