If ...

  • WilleWau

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Leif Fagernäs kertoo vuolaasti tiedotusvälineissä Suomea rajusti koettelevasta työvoimapulasta.

Samaan aikaan työntekijöitä pannaan pihalle eri aloilta tasaiseen tahtiin. Kuulemma tuottavuuden ja tuloskunnon pitämiseksi hyvänä myös lähivuosina. Siis potkuja jaetaan jo tulevaisuuden potkukiintiöistä.

Eräänlaista ihmisillä käytävää päästökauppaa siis.

Valtion omistusosuuksista on pörssiyhtiöissä kohistu pitkin ja poikin. Yksi ala on jäänyt toistaiseksi piiloon. Vakuutusala.

Postipankin häntiä edustava valtion omistusosuus If - vakuutusyhtiöstä on ja pysyy.

Olisiko Suomen valtiolla If - vakuutusyhtiön omistusosuuden kautta mahdollisuus panna piste vakuusyhtiöiden vakuutuslääkäreiden ja –lakimiesten härskiksi ryöpsähtäneelle toiminnalle?

Lisätietoja ja aineistoa, joka sisältönsä puolesta avautuu ehken parhaiten yli 30-vuotiaille: http://www.oikeusturvanperikato.info/

p.s. Voisiko olla mahdollista, että SDP:n Eero Heinäluoman ennenaikainen ero puheenjohtajan pallilta liittyykin tuon linkin takaa löytyviin kytkentöihin? Vielä kun hänen irtiottonsa yhteen kolmikannan osapuolista eli SAK:oon oli yllättävän voimakas?

2 kommenttia

WilleWau

12.2.2008 15:08

Aina kannattaa ottaa riskiä eikä tarkoitukseni ole tehdä ikäsyrjintää. Kaikissa nuorissa on näet tulevaisuus eikä tarkoitus ole iskeä varoittamatta asioilla, joista iskee päälle mahdollisesti aikuisiän kestokyynisyys.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus