Italian ja Ruotsin 2022 vaalituloksista

  • WilleWau

Vuosi 2023 näyttää, että rantautuuko taikka tupsahtaako Italiassa ja Ruotsissa toteutuneet vaalitulokset myös Suomeen? Ruotsin toteutunut äänestysprosentti ylitti 80 rajan ja Italian alitti 65 rajan.

Suomen 2019 eduskuntavaaleissa äänestysprosentiksi tuli 68,7.

Ruotsissa kohisee, kun ruotsidemokraatit (ruotsiksi Sverigedemokraterna, lyhenne SD) nousivat Ruotsin eduskuntavaaleissa toiseksi suurimmaksi puolueeksi.

Italiassa kohisee, kun Italia saa ensimmäisen naispääministerin, Italian veljet (italiaksi Fratelli d’Italia, lyhenne FdI) – nimisestä puolueesta.

Molempien maiden äänestäjät ovat antaneet suomalaisten tiedotusvälineiden mukaan kannatustaan äärioikeistolle. Eli suomennettuna miljoonittain ruotsalaisia ja italialaisia äänestäjiä on tietämättömyyttään antanut tukensa eli äänensä, fasistiset juuret omaaville puolueille.

Noiden esimerkkien perusteella Suomessa nähtävästi pelätään; vallankahvassa parhaillaan olevien taholla, nyt suuresti sitä, että perussuomalaiset (persut, PS) ja kokoomus saavat tulevissa eduskuntavaaleissa kaikkien aikojen rytkynhytkyn!

Joten tässä ja oheisessa mobiiliflaijerissa tulee asiakokonaisuus, josta myös persut, kokoomus ja suomalaiset tiedotusvälineet vaikenevat. Också på finska. Muita eduskuntapuolueita ja niiden ekosysteemejä unohtamatta:

Faktaa suomalaisesta finanssifilungista- ja fasismista.
Faktaa suomalaisesta finanssifilungista- ja fasismista.

”Miksei suomalaisten todellinen ihmisoikeustilanne kiinnosta päättäjiä?

Jostain syystä myös suomalaisilta tiedotusvälineiltä ja ammattitaitoisilta toimittajilta; on jäänyt huomaamatta se, että miten ihmeessä samat henkilöt ja organisaatiot voivat olla käyttämässä tosiasiallista lainsäädäntö-, toimeenpano- ja tuomiovaltaa?

Kovien väitteiden pohjaksi faktaa; yhden tapahtumaketjun juuritietoihin, kun tapaturma- ja ammattitautilakia alettiin vuonna 2006 niin sanotusti ”uudistamaan”. Faktapohjalta toimienhan on aina tukevampi ponnistaa. Tosin myös tässä asiassa; vastapuolena olevien faktat saattavat olla aivan toiset. Ne viralliset faktat.”

Lue lisää toteennäytettyä faktaa:
"Kolmikanta. Korporatismi. Nelikanta. Finanssifasismi"
- Julkaistu: 3 huhtikuun, 2019 | Kirjoittanut: Suomi 2017 verkosto

Ja, jos niin haluat, niin vinkkaa tätä bloggausta verkostollesi. Iso kiitos

Kirjoitettaessa soi Black Sabbath 13

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus