Joulun 2007 megahitti - Nokialta?

  • WilleWau

LVI-alalla joskus aikanaan työtä tehneenä; olen kauhistellut Nokian vesiepisodia. Varsinkin lapsiperheiden ja vanhusten kokemukset osoittavat, että kuluttajan sekä myös yritysten toimintakyvyn turvaavissa takuuehdoissa on vielä Suomessakin paljon tarkistettavaa.

Vakuutusyhtiöt ovat varmasti osanneet sorvata liiketoiminnan keskeytyksestä tai kansalaisten sairastumisesta aiheutuneiden kustannusten korvausvastuunsa sellaiseksi, että loppulaskua maksamme kaikki veromaksajat yhteisvastuullisesti.

- - - - - - -

Kuinkahan monta vastaavaa tapausta on Suomessa vielä laittomasti kytketty odottamaan ns. inhimillistä tekijää? Vastuunkantajiahan Suomesta ei löydy yleensä kuin se tehtävän suorittanut duunari, jolla yleensä on selkärankaa tunnustaa tekonsa.

Eihän tuollaisen liitoksen tekeminen pitäisi olla edes mahdollista. Harvassa ovat ne ammattinsa osaavat LV-asentajat, jotka suostuvat tekemään liitoksen paska- ja käyttöveden välille.

- - - - - - -

Erilaiset nettiyhteisöt ovat tulleet toimimaan yhteiseksi hyväksi.

Toivottavasti tuon Nokia- episodin johdosta mitataan suomalaisen johtavan virkamieskunnan vastuukysymykset oikeutta myöden sekä käydään mahdolliset kauhuskenaariot läpi muuallakin kuin paperilla.

Vai oliko Nokia-episodissa kyseessä poliittisen kähmintäpelin hananvääntö Nokian kunnallista valtatilannetta varten? Kunnallisvaalithan ovat jo syksyllä 2008?

- - - - - - -

Sähköpostiini saama linkin takaa löytyvä musiikkisessio lienee tämän joulun instrumentaalikappaleista se kovin? Taikka sitten löysin.

Saakohan ladattua kännykkään soittoääneksi Nokialta ja milloinka?

Kappaleessa käy aikamoinen nokiamainen henkäys vai sanoisinko terhakka töräys talvisäässä. Ja komppikin on melkein kohdallaan.

http://fi.netlog.com/go/videos/videoid=619

Pieruhuumorikin näköjään globalisoituu; tämä edellinen juttu on käsittääkseni ranskalaista tuotantoa. Itse mietin solistin paikalle ex-presidentti Chiraccia, sillä harva suomalainen pystyy minuutin ajan töristämään tuolla tavoin pakkia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus