Kansa kysyy ja presidentti vastaa

  • WilleWau

Demokratiaa toimivimmillaan.

Varsinkin, jos tällaisia presidentin kyselytunteja olisi kuukausittain.

Lisäksi olisi orastavan avoimuuden aikakauden signaalina hyvä julkistaa internetissä kaikki ne kysymykset, jotka eivät erinäisistä syistä mahtuneet tällä(kään) kertaan vastattavien joukkoon.

Sama menetelmä olisi hyvä sanomalehtien hylättyjen mielipide-/yleisönosasto kirjoitusten julkaisemiselle internetissä. Koska netissä tekstitila ei pääse tietojeni mukaan ainakaan kovin helposti loppumaan.

Vaan luikauttakaapa kysymyksenne presidentille menemään ja laittakaa tietoa tästä kyselymahdollisuudesta viestiä omalle verkostollenne.

- - - - - -

Tasavallan presidentin kyselytunti - kysymyksiä toivotaan 22.10. mennessä : Suora lähetys

Maanantaina 29.10.2007 klo 17.30 - 18.30

Tasavallan presidentti Tarja Halonen on suorassa radiolähetyksessä YLE Radio 1:ssä kuuntelijoiden tentattavana maanantaina 29.10. klo 17.30 - 18.30. Kyselytunti on lähetetty joka syksy vuodesta 2000 alkaen.

Edellisvuosien tapaan kuuntelijoita pyydetään lähettämään kysymykset etukäteen. Näin pyritään toisaalta mittamaan, mitkä asiat kiinnostavat ja toisaalta varmistamaan, että ohjelmaan saadaan monipuolisia aiheita.

Toimitus valitsee kuuntelijoiden etukäteen lähettämistä kysymyksistä ne, jotka lähettäjät itse esittävät puhelimessa presidentille.

Presidentti vastaa ja keskustelee kysymysten lähettäjien kanssa suorassa lähetyksessä, jossa kysyjät voivat halutessaan esittää myös jatkokysymyksiä.

Presidentille on etukäteen kerrottu ohjelmaan tulevien kysymysten aihealueet, mutta muuten lähetys muotoutuu keskustelun mukaan.

Kysymykset pyydetään lähettämään maanantaihin 22.10. mennessä postiosoitteella:

Tasavallan presidentin kyselytunti, PL 58, 00024 Yleisradio
sähköpostilla suoraan ohjelman toimittajalle: matti.laitinen@yle.fi

Kysyjää pyydetään liittämään mukaan yhteystietonsa, jotta häneen voidaan olla tarvittaessa yhteydessä radiolähetyksen aikana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus