Kansanedustaja Marja Tiura

  • WilleWau

Ainakin se on annettu nettikeskusteluissa ymmärtää, että Tiuran puoliso on Ylen poliittisen toimituksen esimies Olli Ainola.

Mitä kaikkea liene onkaan viime päivien mediamyllytyksen takana, niin kansanedustaja Tiura selvittänee vaalirahoituksensa suhteen epäselviksi nostetut asiat kertaheitolla. Vapaaehtoisesti pakon edessä.

Seuraava avoimen vaalirahoituksen abc - laintulkintaan perustuva ehdotus on kaikkien muidenkin omantuntonsa (onko sitä?) kanssa taistelevien kansanedustajien hyödynnettävissä.

Täydellinen oman vaalirahoituksen avaaminen vuoden 2007 eduskuntavaaleista rittää. Kunhan hän tekee ilmoituksensa päivityksen kirjallisesti oikeusministeriöön. Eritellen kaikki rahaa antaneet yritykset, etujärjestöt, yhdistykset ja säätiöt.

Paljonkohan on sitten esimerkiksi kokoomuksella erilaisten yritysten tilikirjoissa maksettuja mainoskustannuksia ym. kulunkeja, jotka eivät näy puolueiden saatikka ehdokkaiden vaalirahoitusimoituksissa?

Paljonko taas ay-liikkeen ja etujärjestöjen tilikirjoissa?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus