Kenkää p**kele!

  • WilleWau

Vaalirahoituksen selvittelyt alkoivat nähtävästi hipoa jo valtakunnan huippupäättäjien asemaa.

Joten Stora-Enson ja Metson oikein ajoitetusta työväen massapotkinnasta saatiin joksikin aikaa uutisvirtoihin uusia kuohupäitä. Ajoitusta oli varmasti pohdittu valtio-omistajien kanssa, koska sen verran aneemisilta vaikuttivat hallitusten ministerien eiliset kommentit uutisissa.

Kuin sattumalta vaalirahoituksen ja konkurssiin menneen Nova-Groupin johtajahahmo Arto Merisaloa kuullaan poliisiin taholta tarkemmin. Tänään pidettävän vangitsemisoikeudenkäynnin jälkeen tiedämme lisää.

Värikkäältä tuntuu ainakin Merisalon tausta. Eikä siinä mitään. Virheitä saa elämässä tehdä ja ihannetilanne on tietysti se, että niistä aina jotain oppii.

Merisalo: ”Rehellistä vanhaa sahamiessukua” - Talouselämä:
http://www.talouselama.fi/uutiset/article303947.ece?v=t&d=0

Eikä siinä mitään perusteita poliisin kuulemiselle NG:n asioista varmasti on ja ihmettelen suuresti, jollei Merisalo ole ennättänyt varsin pitkänä viiveaikana tuhota moneen kertaan huippupäättäjillemme arkoja asiatodisteita.

Tosin ihmettelen suuresti, elleivät Nova-Groupin toimijat ole tehneet neuvotteluistaan nauhoitteita tai vastaavia, koska kyse on ollut käsittääkseni varsin suurisuuntaisista asioista. Jona pidän vaalirahoittajille mielesen hallituksen saamisen Suomeen.

Mielenkiintoista olisi saada tietää oliko viime eduskuntavaalien, tähän mennessä tiedossa olevan, suurimman vaalirahoittajan edustajia rustaamassa vastineeksi Säätytalolla hallitusohjelmaa?

Silloin tietäisimme taas hiukan lisää vaalirahoituksen vaikuttavuudesta. Kuten, että onko kyseessä Suomen historian ensimmäinen dopinghallitus? Pitääkö voittokkaat vaalit uusia vai poistaa mahdollisin kepulikonstein paikkansa saaneet kansanedustajat eduskunnasta?

Taustaa hallitusdopingiin netin hakukoneilta:

avoimen vaalirahoituksen ABC

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus