Keskustan riskit

  • WilleWau

Johanna Korhosen tulo keskustan eurovaaliehdokkaaksi tuulettaa varmasti rajusti keskustan perimmäisiä takakammareita.

Halu urbaaniksi puolueeksi käy keskustalla kovana. Tosin on vain hyvä, että suvaitsevaisuutta viljellään myös maaseudulla asuvien keskuudessa.

Tosin keskustan suurin riski on mielestäni se, että jokin keskustan johtohenkilö on Kanki-Kaikkosen jäykkyysasteikolla vaeltamassa taas kerran virtuaalimaailman pelikenttiä.

Näinhän tuntuu aina tapahtuvan aina vaalien alla. Toivottavasti tuo "jokin" ei ole enää Vanhasen Matti tai Karpelan Tanja.

- - - - -

Sitoutumattomuus on ehdokkaan omatunnolle hyvä asia, mutta se kertonee, ettei Suomen poliittiselta kartalta löydy omaan ajatusmaailmaan sopivaa puoluetta.

Siksi ymmärrän hyvin, että Johanna Korhosen valinta keskustan eurovaaliehdokkaaksi palvelee molempien osapuolten etuja erinomaisesti.

Valtakunnallisissa vaaleissa on tärkeä saada tunnettuja kasvoja ehdolle. Muuten keskustankaan laariin ei saada puolueelle tärkeitä ääniä kaupunkialueilta.

Mielenkiintoista on ollut seurata, kuinka vähän Ylen kanavilta tutun toimittajan Petri Sarvamaan ehdokkuutta kokoomuksen riveissä on jostain syystä uutisoitu. Varsinkin HS-sivuilla.

2 kommenttia

Kaarin

15.4.2009 08:11

Sarvamaa kokoomuksella ja Korhonen Keskustalla? Aika yllätyksiä. Näin vähän minäkin tiedän. Korhonen menetys, keskustaa en voi äänestää :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus