Lääkevahinkovakuutuspooli avoimeen esittelyyn

  • WilleWau

Lääkevahinkovakuutuspoolista kerrottiin jo eilisen uutisvirroissa. Ihan perustietoa. Toivottavasti jatkoa seuraa.

Kaiken käytettyyn Pandremix-rokotteeseen liittyvän selvittelyn toivon olevan rehellistä ja avointa, sillä tässä kaikessa piileen uuden avoimemman aikakauden mahdollisuuden alku Suomessa.

Ensinnäkin toivon, että vaalirahoituksen avaaminen nopeutuu etenkin lääketeollisuuden ja vakuutusalan toimijoiden suhteen. Pallo vaalirahoittajien nimeämisellä on puolueilla ja vaaleilla valituilla itsellään. Laissa vaalirahoittajien nimeämiselle ei ole esteitä. Vaalirahoitukset voidaan avata takautuvasti; ilman eurorajoja ja sanktioita.

Lisätiedot hakukoneilta hakukoodilla 414/2000

Lääkevahinkovakuutuspoolin taustalta löytyvät suomalaiset vahinkovakuutusyhtiöt. Sen takia pidän tärkeänä, että julkisuuteen kerrotaan ennakkoon, miten mahdollisten korvaushakemusten käsittely tapahtuu. Tullaanko tuomioistuinkäsittelyn yhteydessä järjestämään molempien osapuolten ja heidän todistajiensa kuuleminen?

Selkeä kaavio ja tekstiselosteet tuomioistuinkäsittelyn prosessista auttavat hakijoita välttämään turhien odotusten lataamista korvausten saamiselle sekä olemaan oikeassa paikassa käsittelyprosessia, oikeaan aikaan ja oikeiden asiapapereiden kanssa.

Tässä omalta osaltani muutamia sisältöhakuvinkkejä syy-yhteyden todistamisessa esiin tuleviin termeihin:

vakuutuslääketiede
vakuutuslääketieteen erityispätevyys
vakuutusoikeudellinen erityistuomioistuinjärjestelmä

Pidän tärkeänä, että lääkevahinkovakuutuspoolin kuuluvat vahinkovakuutusyhtiöt kertovat myös kodin oikeusturvavakuutuksen kattavuudesta mahdollisten oikeudenkäyntikulujen korvaamiseksi. Vastassahan on vakuutusyhtiöiden hallinnoima koalitio.

Samoin kuin sen, että kuuluuko rokotteen adjuvantti eli apuaine lääkevahinkovakuutuslain ja vakuutusehtojen piiriin?

Toivon, että mahdollisten rokotteesta nakrolepsiaan sairastuneiden/vammautuneiden määrä jää minimaaliseksi. Järkyttävän tuntuinen sairaus; varsinkin lapsille ja nuorille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus