Lex Nokia ja Google

  • WilleWau

Googlen ison konehuoneen rakentamispäätös Haminan kupeeseen sattui nähtävästi sattumalta päällekkäin Lex Nokian voimaan saattamisen kanssa.

Toki mielenkiintoista on jossain vaiheessa kuulla; tullaanko noilla Googlen palvelinkoneille pyörittämään isosti myös monien muiden maiden yritysten sähköpostiliikennettä?

Toisaalta en noista lakijutuista tietotekniikkaan liittyen paljoakaan ymmärrä.

Vaan olisihan se hienoa, jos gloobaalit yritykset siirtäisivät sähköpostipalvelimensa Suomeen; niin voitaisiin hehkuttaa muulle maailmalle avointa yrityskulttuuriamme.

* * * *

Ja tämä tarina ei siis ole tosi, vaan pienimuotoista ääneen fundeerausta.

2 kommenttia

Flash-Bang

1.4.2009 14:34

Ei taida yritykset ottaa sähköpostipalveluita ulkoisina palveluina. Sehän on sama jos antaisi tuiki tuntemattomien viedä etanakirjeitä. Toisaalta tuntemattomathan tällä hetkelläkin toimittavat etanakirjeitä. Kuka on postimies ja mikä sen vastuu? Ennen se oli virkamies, nyt ei tiedä kukaan mitä rosvoja siellä on töissä. Ainakin kirjeitä ja paketteja on jatkuvasti hukassa.
Lex Nokia palvelee suurempaa kokonaisuutta kuin pelkkää Nokiaa. Laki on, kuten kaikki lobatut lait, laajennettavissa kunkin instanssin ja intressin mukaiseksi palvelemaan mitä käsittämättömimpiä tarkoitusperiä. Ylimpänä vallan väärinkäyttäjät.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus