Lisähaara vaalirahoituksen virtoihin

  • WilleWau

Eduskuntaa on turha hajoittaa ennen kuin poliittisten rahavirtojen koosta ja lähteistä on saatu koko 2000 - luvun kattavat selvitykset.

Muuten uutta vaalirahoitusta koskevaa lakia on turha hioa lopulliseen muotoonsa.

Uuden kuuman vinkin heitti eilen eetteriin entinen pitkäaikainen oikeusministeri Johannes Koskinen. Uskon, että mies tietää mistä vihjaa.

"Eduskunnan varapuhemies sosialidemokraattien Johannes Koskinen patisti keskustelussa mediaa selvittämään jatkossakin vaalirahoitusta.

Esimerkiksi viime presidentinvaalin osalta Johannes Koskinen muistutti, että "erään ehdokkaan vaalilaskuista yksi, suuruudeltaan kymmeniä tuhansia euroja, oli ihan kuin tavan mukaan laitettu suoraan yritykselle maksettavaksi".

Tällainen poliittinen vaalilaskuttelu avaisi Koskisen mukaan lehdistölle mielenkiintoisen väylän, jos lähdettäisiin katsomaan mihin kaikkiin yrityksiin tai mille kaikille tahoille on lähetetty maksettavaksi vaalilaskuja ja -mainoksia."

Yle Hämeenlinna 23.9.2009

Pitäisikö tuota mahdollista vaalilaskujen ja - mainosten maksattamista tarkastella myös etujärjestöjen, yhdistysten tai säätiöiden suhteen?

Ei sinällään, että niihin sisältyy mitään laittomuuksia, mutta onko niistä ilmoitettu oikeusministeriöön ja muille ko. organisaation toiminnasta vastaaville?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus