Maan tapa

  • WilleWau

High-techin alalla Suomi ilmoittaa olevansa maailman huippuja. Tekniikkaa on varmasti talot ja tuvat tulvillaan, mutta jostain ihmeen syystä tärkeä tieto ei yhteiskunnassamme kulje mihinkään.

Maan tavastakin kirjoitti Sanoma-konsernin ulkopuolinen otsikolla "Maan tapa täyttää järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit".

Sami Parkkosen teksti on osuvaa, mutta nähtäväksi jää saavatko Sanoman toimittajat jatkaa aiheesta syvemmälle meneviä reportaaseja.

Kovin juttu poliitikkojen selitettäväksi on tämä lainaus:

Liike-elämän eliitin ja poliittisen eliitin kansalaisilta salatussa yhteispelissä maan tavalla tarkoitetaan toimintaa, josta molemmat hyötyvät sekä taloudellisesti että poliittisesti.

Tällainen toiminta täyttää Euroopan unionin 1990-lopulla antaman järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön.

Koko juttu keskusteluineen osoitteessa:
http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Maan+tapa+t%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4+j%C3%A4rjest%C3%A4ytyneen+rikollisuudentunnusmerkit/HS20091102SI1MA01lrq

2 kommenttia

V.C. Mikko

3.11.2009 17:29

"Liike-elämän eliitin, poliittisen eliitin ja pankkien eliitin kansalaisilta salatussa yhteispelissä maan tavalla tarkoitetaan toimintaa, josta ne kaikki kolme hyötyvät sekä taloudellisesti että poliittisesti."

*modifioin pikkuisen*

Juuri näin, ja siksi meidän kaikkien ihmisten pitääkin hylätä tämä "maan" tapa ja aloittaa uuden kestävän yhteiskunnan rakentaminen omasta itsestämme ja ajatuksistamme.

Sillä kun meidän ajatuksemme ovat hylänneet nämä nykyiset tavat, niin huomaamme helpotukseksemme tämän Zeitgeist liikkeen ja Venus projectin ajaman Luonnonvarapohjaisen talous ja yhteiskunnan vaivattomuuden ja paremmuuden silmänräpäyksessä ja ihmettelemme, että miten ihmeessä me olimmekaan niin sokeita tuon markkinatalouden vioille ja iskimme sukupolvi sukupolven jälkeen päämme sen seinään halukkaasti??? :o)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus