Mielenosoitus 13.6.2008 Helsingissä

  • WilleWau

Suomessahan on lakien takaamana muun muassa sana-, yhdistymis- ja kokoontumisvapaus. Ne toimivat ainakin paperilla.

Tutustukaa aiheeseen tarkemmin lopussa olevan linkin kautta ja laittakaa halutessanne sanaa kiertämään. Kiitos.

- - - - - - - - - -

Viikonloppuna on internetissä käyty läpi tapahtumaketjua, joka kertonee ainakin sen, että jos laillisesta mielenilmauksesta onkin tulossa liian epätoivottu tapahtuma Suomen päättäjille, niin sitä yritetään vaieta ja sen toteuttamista yritetään hankaloittaa kaikin mahdollisin keinoin.

Mielenosoituksen teemana 13.6.2008 ovat nimittäin:
1. Hautajaiset epäkelvolle politiikalle ja vastuuttomille päättäjille
2. Tapaturman uhrien muistopäivä

Ydintiedot tapahtumasta:
Kokoontuminen Eduskuntatalon eteen, aamulla kello 08.00.

Kulkueeseen osallistuvia ihmisiä pyydetään osallistumaan kävellen sekä myös autoilla. Kulkue tulee etenemään hitaimman osallistujan mukaan.

Matka alkaa Eduskuntatalon edestä. Etenee Mannerheimintietä pitkin Espalle, Eteläesplanadilla pysähdymme oikeusministeriön eteen ja pidämme lyhyen puheen oikeusturvasta, sieltä Kauppatorille Presidentinlinnan ja Korkeimmanoikeuden eteen, jossa pysähdymme pitämään puheen, sekä suomeksi että englanniksi.

Tästä kulkue jatkaa Senaatintorille (Valtioneuvosto), jossa myös pidetään puhe, täältä palaamme Rautatientorin kautta Mannerheimintietä pitkin takaisin Eduskuntatalolle.

Poliisille tehdään asianmukainen mielenosoitusilmoitus heti maaliskuun alussa ja mahdollisen epäselvyyden välttämiseksi se julkaistaan myös täällä.

Poliisilla on riittävästi aikaa valmistella asioitaan siten, että mielenosoitus toteutetaan ilmoittamallamme tavalla ja reitillä.

- - - -

Mielestäni 15-20 vuotta annettua aikaa päättäjille epäkohtien poistamiseksi on riittävä tarkkailujakso sille, että onko päättäjien tietoon tuoduille epäkohdille tarkoituskaan tehdä yhtään mitään.

Koska alkuperäistä Mielenosoituskutsu / avoin kirje päättäjille – ketjua tunnutaan tainnuttavan joidenkin tahojen osalta lukukelvottomaan kuntoon koko ajan, niin mielenosoituksen aiheen taustoista voit lukea halutessasi laajemmin osoitteessa:

http://www.oikeusturva.info/ > Foorumi > Oikeusturvayhteisön julkiset tiedotteet

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus