Myös eduskuntavaalit 2023 bluffausta?

  • WilleWau

Oletko Sinäkin huomannut, että aina eduskuntavaalien jälkeen huomaat saaneesi hallitusohjelmaan sitä, mitä et vaaleissa äänestämällä tilannut?

Oma tarkkailujaksoni on kestänyt nyt yli 20 vuotta. Voin kiteyttää tuntemukseni ja kokemukseni oheiseen mobiiliflaijeriin.

Mobiiliflaijeri Suomen todellisesta valtajärjestelmästä 2023.
Mobiiliflaijeri Suomen todellisesta valtajärjestelmästä 2023.

Onko Suomessa oikea aika (yksi kokoomuksen vaaliteemoista) mennä rehellisyydessä eteenpäin (yksi keskustan vaaliteemoista)? Parhaiten Sinun puolellasi (yksi demareiden vaaliteemoista) olet lopulta Sinä itse.
Muuten saat, mitä et tilaa.

Eikä auta, jos persut julistavat, että pelastakaa Suomi (yksi persujen vaaliteemoista). Kun hekään eivät ole enää kiinnostuneita suomalaisten pelastamisesta. Esimerkiksi kafkamaisten vakuutuslääkäri- ja vakuutusoikeusjärjestelmien merkkaamattomien miinakentien kauhuilta.

Yli miljoonaa suomalaista äänestäjää kiinnostavasta aiheesta kiteytystä oheisessa mobiiliflaijerissa. Liittyy suomalaisen oikeusvaltion perustaan ja periaatteisiin.

Vakuutusmafia Suomessa. Faktaa vai fiktiota?
Vakuutusmafia Suomessa. Faktaa vai fiktiota?

Aiheesta hyvää ajankuvaa vuodelta 2007:
Etujärjestöt ja vallan kolmijako-oppi - Oikeusturvan ajankuva

Lisää ajankuvaa vuodelta 2017:
Vakuutusoikeus lukujen valossa 2017 - Suomi 2017 verkosto

Kirjoitettaessa soi Dr. Feelgood

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus