Nyt Saa Riittää - mielenosoitusliike muovautumassa?

  • WilleWau

Muistathan lähestymässä olevan seuraavan Nyt Saa Riittää mielenosoituksen? Perjantaina 23.5.2014; Helsingissä kello 14 alkaen.

Miten saada tieto tavoittamaan myös Facebookin ulkopuolisia?
Miten saada tieto tavoittamaan myös Facebookin ulkopuolisia?

Tästä linkistä keskitetysti lisätietoa aiheesta:
http://nytsaariittaa.info/
- ohjaukset myös Facebookin ryhmiin

* * * *

Mikäli Nyt Saa Riittää - mielenosoitusliike ei vielä näytä kiinnostavan Sinua, niin laita tietoa tulemaan tapahtuman ryhmissä ja keskusteluissa. Juuri Sinua kiinnostavista aiheista ja perusteluista.

Yksi lähestymiskulma mietintämyssyissä muhiviin aiheisiin tästä Kansan Gallupista:

"Nyt Saa Riittää - Top 11 - Laita Sinäkin äänesi kuulumaan!"
http://suomi2017.wordpress.com/#pd_a_8000412
HUOM!
- Mikäli tuo linkki ei ”jostain” syystä toimi, niin tästä linkistä skrollaamalla löytyy: http://suomi2017.wordpress.com/2014/04/28/nyt-saa-riittaa-mielenosoitusliike-syntymassa/

Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja mielenkiinnon aiheita eri kanteilta valaiskoot!

Kirjoitettaessa soi Led Zeppelin

13 kommenttia

Ptholemaios

13.5.2014 17:23

On vähintäänkin sata ja yksi asiaa mihin ihmiset eivät ole tyytyväisiä. Heidän saaminen samaan mielenosoitukseen ei ole helppoa. Lähes jokaisesta sadasta ja yhdestä asiasta voi löytyä yhtä monta täysin vastakkaista mielipidettä. Joten tarvitaan yksi yhteinen tekijä.. sellainen voisi olla. Käväise kotisivuillani ja lue sieltä "Demokratian muutosehdotus" Olisiko siitä sellaiseksi? Sivuilta löytyy myös yhteystiedot.
Terv. Ro

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

WilleWau

13.5.2014 20:17

Hyvä Ro. Olet selvästi miettinyt asiaa laajasti ja pitkään. Kiitokset vinkkauksesta. Erinomaisen hyvää perustaa sille, että kun puhutaan toimivasta uudesta ratkaisusta. Haasteellisinta on saada asiaa tuntemattomat tutustumaan ja innostumaan juttuun. Vanhan valtapuolueet taistelevat; kaikkea omaa valtaansa heikentäviä ehdotuksia vastaan raivoisasti.

Vaan ei vaivuta apatiaan, vaan jaksetaan yrittää.

Oma muutosehdotukseni on ollut nykymenoon on paljon suppeampi kuin Sinun. Vaan tärkeintähän on mielestäni saada vaihtoehtoja keskusteluun:

"Omana ykkösehdotuksena kokonaan uuteen perustuslakiin tulee se, että vaalirahoituksen tulee olla aina täysin avointa ja että eduskuntaan valitaan edustajat seuraavasti:
* 100 edustajaa kansalaisten parista eli kansan osa edustajat
* 100 edustajaa yritysten, etujärjestöjen, säätiöiden eli korporaatioiden edustajat
* puolueet tai siihen sidoksissa olevat tahot voivat osallistua vain toiseen sarjoista

Eikä tässä ihan kaikki.

Tulevien kansanäänestyksien pohjaksi ja lakitekstien ymmärtämiseksi tullaan tekemään aina tekstiosia selventävät kaaviot. Näin vältetään lakitekstien tulkintaan liittyvien tahallisten tai tahattomien väärinkäsitysten mahdollisuutta. Ellei näin voida toimia; niin lakia ei saa säätää."

Liittyy kirjoitukseen - Perustuslaki uudistettava kokonaan:
http://suomi2017.wordpress.com/2011/10/25/perustuslaki-uudistettava-kokonaan/

Sillä.

Kuinkahan moni suomalaisista tietää viimeisimmän perustuslaki "uudistuksen" todelliset vaikuttavuudet? 11/2011 voimaan saatetussa perustuslain "uudistuksessa" on 1§, 94§ ja 95§ avulla tehty avoin, mutta salakavala koplaus. Sen avulla kulloisenakin aikana vallassa oleva hallitus = eduskunnan enemmistö voi päättää luovuttaa Suomen itsemäärämisoikeuden kannalta erittäin merkittävää toimivaltaa EU:lle, nimeämättömälle kansainväliselle toimielimelle tai järjestölle. Ilman arvaamattomia ja aikaa vieviä kansanäänestyksiä.

Kyse on vain, kuinka kova kantti kulloisellakin hallituksella on. Ja annetaanko tuota merkittävää toimivaltaa ulos hitaasti hivuttamalla vai kertarysäyksellä?

Kun perustuslain ”uudistaminen” hyväksyttiin, niin käytännön vaikuttavuuksia Suomessa ovat esimerkiksi:
* Suomi EU-liittovaltion osavaltioksi
* Suomi Nato-jäseneksi
* Suomi luovuttaa budjettivallan EU:lle
* Suomi luovuttaa verokanto-oikeuden EU:lle
* Suomi luovuttaa maanalaisten materiaalien hallinnan EU:lle
(mineraalit, pohjavesi, ydinjätesäilytykset)
* Suomen työeläkeiän ja työeläkeasioiden päätäntävalta EU:lle
* Suomen työasioiden sopiminen, kuten palkka-asiat EU:lle
* Suomen sosiaaliturvan ja sen tason päättäminen EU:lle
- kaikki kyseiset kohdat voidaan tehdä myös hitaasti hivuttamalla….

‪Vasemmistoliitto‬ äänesti perustuslain "uudistuksen" ensimmäisessä äänestyksessä vastaan (HE 60/2010) ja toisessa (LJL 3/2011) puolesta eli lunasti ‪hallitus‬paikkansa. ‪Keskusta‬ taas äänesti myös oppositiossa puolesta.

Vaikea arvioida, voisiko perustuslain uudistaminen nousta yhdeksi NytSaaRiittää‬ - mielenosoitusliikkeen pääteemaksi? Eli perustuslain todellinen uudistaminen Islannin malliin? Vai onko kansallisvaltio jo Suomi enemmistön mielestä menneen talven lumia? Jos on, niin mikä on sitten suomalaisten mielestä yhteisten asioiden hoitoyksikkö muun maailman kanssa asioinnissa?

Seuraillaan ja ihmetellään, mitä kaikkea on tapahtumassa ja minkälaisia vaihtoehtoja esille saadaan. Mutta, jos keskeisissä asioissa meillä suomalaisilla säilyy itsemäärämisoikeus, niin kyllähän demokratiamme on täysremontin tarpeessa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ptholemaios

13.5.2014 20:43

On helpompi sisäistää vain yksi asia, kuten "Heitetään poliitikot pihalle" kuin noin monisärmäinen ajatuskokonaisuus. Olen 80-luvun lopulta saakka yrittänyt saada poliitikkojen päätä käännettyä pienissä, mutta oleellisissa asioissa, turhaan. Näin monen vuoden turhan yrittämisen jälkeen olen vakuuttunut siitä, että on helpompi potkia poliitikot pois ja siirtää valta suoraan kansalaisille kuin yrittää muuttaa monimutkaisia yksityiskohtia.

Annan yhden esimerkin: Lähetin tämän laskutehtävän erään viestin mukanan kansanedustajille. Sen tarkoitus oli osoittaa, että heidän kieli pitkällä odottamansa ulkomaalaiset investoinnit maahamme olisivat kuin pissaisi housuun. Lämmittää vähän aikaa, mutta kohta palelee entistä enemmän. Vaan eipä noista kukaan tainnut osata laskea sitä. On aivan sama jos yrität selittää tavalliselle työssäkäyvälle tämän saman asian... se on liian monimutkainen, kuten on koko lainsäädäntömme. On vaikea haluta muuttaa mitään yksitysikohtaa jos ei edes ymmärrä mistä puhutaan.

Ja se tehtävä:
Yritys, jolla on 100 työntekijää ja liikevaihto 10 miljoonaa. Pyörii jotakuinkin omillaan, eikä tuota voittoa. Sitten siihen saadaan ulkomaista pääomaa, jolla yrityksen omistusoikeudesta yli puolet siirtyy ulkomaiselle yhtiölle. Uusi omistaja automatisoi tuotantolinjat ja vähentää 60 henkilöä. Investointi on 10 miljoonaa, josta puolet hankitaan ulkomailta ja toinen puoli kotimaasta. Liikevaihto ei nouse, joten myynnin ALV vaikutukset pysyvät samana. Myös palkat, 3000 euroa/henkilö/kk pysyy samana, tulovero 29%, eläkevakuutus 23,4% lisäksi muut yht. 3,51%. Yhtiö jakaa osinkoja 30% voitosta, siitä osinkoveroa 30%. Yritysveroa 24% laskiessanne, ei tarvitse huomioida mitään vähennyksiä, kuten varauksia ja poistoja.

Kuinka paljon yhteiskunnan, vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöiden yhteenlasketut saamiset muuttuvat investoinnin vuoksi? Euroina ja prosentteina.

WilleWau

13.5.2014 21:16

Tuo on aivan totta. Laskutoimituksesta sanon sen verran, että itse en vajavaisella matematiikallani ja yrityselämän vajavaisella kokemuksellani laskutoimitusta pysty tekemään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ptholemaios

13.5.2014 22:04

Siellä sivuilla on tutkielma, johon keräsin aineistoa melkoisen kauan ja sain valmiiksi reilu vuosi sitten. "Tulevaisuuteen historian opastuksella" on sellaisessa muodossa, että siitä saa selvää, mikä on pielessä. Jospa siitä ja tuosta demokratia-ajatuksesta olisi apua yhteisiin ongelmiimme.

WilleWau

14.5.2014 19:09

Toivotaan, että näin pikku hiljaa tapahtuu. Uskon tuon Nyt Saa Riittää mielenosoitusliikkeen olevan ihan mielenkiintoinen ajatusten vaihtoväylä. Aurinko iloisesti keskuudessamme paistakoot ja erilaisia vaihtoehtoja meille valaiskoot!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ptholemaios

15.5.2014 07:13

Siitä voisi tulla mielenkiintoinen ajatustenvaihtoväylä, jos siellä olisi ensinnäkin sähköpostiosoitteet. Esimerkiksi Ukrainan parlamenttiin ei oikein löydy yhtään sähköpostiosoitetta, kun taas Valkoisesta talosta saa jopa vastauksia jos asiallisesti kirjoittaa. Siitä voi päätellä miltä tuo mielenosoitusliike näyttää ulospäin. Vaikka se hakeekin uusia ehdotuksia, niin silti heillä on valmis lomake valmiilla ehdotuksilla joita voi kannattaa. Muutoinkin niissä olevat asiat ovat liian monimutkaisia tavalliselle ihmiselle sisäistää. Lisäksi, poliitikkojen luonteenlaadun huomioiden, eivät he piittaa tuhannen ihmisen mielenosoituksesta tuon taivaallista. Eikä sen kummemmin mediakaan. Saadakseen äänensä kuuluville on oltava vain se yksi asia. Mieluummin sellainen, jonka mahdollisimman moni voi tuntea omakseen ja joka on helppo välittää eteenpäin. Mutta joka myös hätkäyttää poliitikot kuuntelemaan niitä yksityiskohtia. Poliitikkojen poispotkimisehdotus on sellainen. Vaikka siihen ei sitten mentäisikään, silti sellaisen vaihtoehdon olemassaolo laittaa kuuntelemaan. Lisäksi siihen voi samaistua niin maahanmuuton vastustaja kuin sen puoltajakin, koska vikahan on poliitikkojen! Tai kuka tahansa, joka on kyllästynyt turhiin lupauksiin.
Jos sinulla on yhteyksiä tuon porukan vetäjiin, kerro terveiset.

WilleWau

15.5.2014 15:34

Itselläni ei ole muita yhteyksiä kuin se, että seuraan mielenosoitusliikkeen muokkautumista mielenkiinnolla. Terveisiä voin toki aina kertoa, mutta parhaiten omaa viestiä saat liittymällä ryhmään mukaan. Joko Facebookissa tai sitten sen ulkopuolella http://nytsaariittaa.info/

Minusta tuo "Nyt Saa Riittää" sloukani on todella onnistunut. Sen taakse voi ryhmittyä hyvin monenlaisia ihmisiä sekä asioita. Toki ratkaisevaa on se, että tuleeko elävässä elämässä toimeen hyvinkin erilaisten ihmisten ja näkemysten kanssa.

Vaan tässä vielä tuoreita pääteesejä ryhmän Facebookin sivuilta:

"Nyt saa riittää!" - tilanne aiheista 13.5.2014 - Pitkä versio
Kansalaisten ääntä on kuunneltava!

Me olemme sitoutumaton kansanliike, joka toimii kansalaisten hyvinvoinnin puolesta tarpeetonta ja haitallista leikkauspolitiikkaa vastaan.

Nyt saa riittää! -suurmielenosoituksessa vaaditaan:
#1. Leikkausten lopettamista ja kansalaisten hyvinvoinnin asettamista politiikan keskipisteeseen.
Tulonjaon oikeudenmukaisuus ja sosiaalisen turvaverkon vahvistaminen on palautettava yhteiskunnallisen kehityksen tarvoitteeksi. Kaikille työtä haluaville on tarjottava oikeudenmukaisesti palkattua työtä.
#2. Sitovaa kansanäänestystä Euroopan talous- ja rahaliiton (EMU) jäsenyydestä.
#3. Kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien vahvistamista esimerkiksi Sveitsin mallin mukaisesti.
#4. Kansan tahdon kuuntelemista NATO-asiassa.

Suomalaisten selkeä enemmistö ei tahdo sotilasliittoihin ja taloudellista ja poliittista valtaa pitävien on kunnioitettava tätä kantaa ja lopetettava jatkuva propaganda kansan mielen muuttamiseksi asiassa.

Me olemme työläisiä, yrittäjiä, lapsia, eläkeläisiä, sotaveteraaneja, keskiluokkaa, työttömiä, opiskelijoita, lapsiperheitä, pätkätyöläisiä, yksinhuoltajia. Meidän joukkoomme mahtuu erilaisia poliittisia näkemyksiä laajalta skaalalta.

Meille leikkauspolitiikka ei ole vaihtoehto. Leikkauspolitiikka raunioittaa sen yhteiskunnan, jonka meidän isoisämme ja isoäitimme sekä isämme ja äitimme rakensivat ja jonka me tulemme jättämään perintönä omille lapsillemme. On meidän vahtivuoromme, ja me emme enää katsele nykymenoa sivusta.

Hyvinvoivien kansalaisten yhteiskunta tarkoittaa toimivaa terveydenhuoltoa, koulutusta, lasten- ja vanhustenhoitoa. Se tarkoittaa yhteisten asioiden hoitoa, jossa jokaiselle halukkaalle löytyy töitä. Hyvinvoivassa kansalaisyhteiskunnassa on oikeudenmukainen tulonjako ja riittävät turvaverkot, ettei kukaan pääse putomaaan niiden väliin tai niiden ohi.

80-luvulle saakka Suomessa tehtiin yhteiskuntarauhaa ylläpitävää täystyöllisyyteen ja oikeudenmukaiseen tulonjakoon pohjautuvaa politiikkaa. Velkaa meillä ei silloin käytännössä ollut lainkaan. Oikea kysymys ei ole, onko meillä varaa kansalaisten hyvinvointiin. Oikea kysymys on, onko meillä varaa nykyiseen uusliberaaliin talouspolitiikkaan, joka oikeasti tarkoittaa vain paluuta 1800-lukulaiseen raakalaismaiseen säätelemättömien markkinoiden tyranniaan, joka aiemminkin johti vallankumousten pyörremyrskyyn.

Me katsomme, ettei meillä ole varaa uusliberalismiin, sillä yhä useammat meistä putoavat yhteiskunnan turvaverkkojen ulkopuolelle ja me näemme, miten viimeisen 25 vuoden aikana on siirretty kymmeniä miljardeja euroja varakkaimmille samanaikasesti kuin yhteiskunnan turvaverkkoja on purettu ja tehty vähävaraisimmista varakkaimpien ylenmääräisen rikastumisen maksumiehiä.

Koska mikään yhteiskunta ei ole koskaan voinut pitkällä aikavälillä toimia tällaisella tavalla, me vaadimme leikkauspolitiikan lopettamista välittömästi ja nykyisen yhteiskuntaa hajottavan hallituksen eroa.

Me vaadimme leikkauspolitiikan lopettamista, koska se kurjistaa aivan liian suurta osaa kansasta ja heikentää taloutta aivan samoin kuin leikkaukset Argentiinassa 90-luvulla ja sittemmin Irlannissa, Portugalissa, Espanjassa ja Kreikassa. Me vaadimme hallituksen eroa myös sen tähden, että se on ollut pääasiallinen taho, jonka päätöksin leikkauspolitiikkaa on tehty, jatkettu ja motivoitu.

Suomen kestävyysvaje on poliittisten ja taloudellisten vallanpitäjien lanseeraama termi, jolla on saatu luotua maahamme mieliala, joka suosii leikkauspolitiikkaa. Kestävyysvajetta ei ole, koska Suomen valtion nettovelka on vain 25% ja eläkerahastot huomioiden Suomen julkinen talous on 25-50% plussalla.

Vaikka meillä olisi tarve julkisten menojen vähentämiseen - jota meillä siis ei ole - olisi erittäin huonoa talouspolitiikkaa hoitaa sitä leikkauksin. Näin toimittaessa kokonaisvelka kasvaa voimakkaammin kuin elvyttävällä talouspolitiikalla. Suomen viimeaikaiset talouspoliittiset toimet aiheuttavat vakavaa haittaa Suomen taloudelle.

Katsomme laajemminkin, että nykyinen vaihtoehdoton politiikka on tiensä päässä ja jatkossa kansaa on kuunneltava huomattavasti tarkemmin. Me edellytämme suoran demokratian vahvistamista askel askeleelta. Suomalaista demokratiaa on kehitettävä Sveitsin mallia kohden, jolloin kansalaiset saavat päättää sitovin kansanäänestyksin omista asioistaan.

Kansan kuulemisen ensimmäisiä askelia tulee olla sitova kansanäänestys Euroopan talous- ja rahaliittoon kuulumisesta, koska meidät vietiin euroon kansan tahdon vastaisesti vastakkaisista lupauksista huolimatta. Lisäksi neuvoa-antaneen EU-äänestyksen tulos ei ollut 90-luvullakaan tasapuoliseen tiedonvälitykseen perustunut äänestys, vaan suurella propagandalla masinoitu väkisin tuotettu näennäinen äänestystulos.

EMU:n rakenneviat pakottaa Euroopan Unionia kohti liittovaltiota, jolle kansan antamaa hyväksyntää ei yksinkertaisesti ole ja sitä tuskin koskaan tullaan saamaankaan, koska liittovaltio tarkoittaa Suomelle ikuisen nettomaksajan roolia.

Jotta tällaiseen tilanteeseen ei enää koskaan jouduta, asioiden on muututtava perusteellisesti ja kansaa on jatkossa kuultava aivan toisella tavalla, sillä tämän maan omistaa Suomen kansa, ei sen poliittinen johto tai markkinoiden saarnamiehet.

Kansanedustajat ovat kansan palkollisia. Kyseessä on luottamustoimi, ja edustajien tulee kunnioittaa tätä luottamusta, sillä me annamme heille vallan hoitaa yhteisiä asioita, eikä niin, että he antavat luvan itselleen. Meillä on oikeus ja velvollisuus irtisanoa edustajat, jos he hoitavat työnsä huonosti, ja meillä tulee jatkossa olla valta vetää kansanedustajat pois välittömästi ja varoituksetta, jos he jälleen kerran toimivat lupauksiensa vastaisesti.

Suomi on Suomen kansan ja me olemme Suomen kansa. Poliittisten ja taloudellisten vallanpitäjien yksinvaltiuden aika on ohi. Suomalaisen yhteiskuntakehityksen on palattava enemmistön hyvänä pitämiä oikeudenmukaisuuden ja hyvinvoinnin tavoitteita kohti ja meidän maahamme on saatava oma raha, joka tekee tällaisen yhteiskuntapolitiikan taloudellisesti mahdolliseksi.

Suomalaisen yhteiskunnan kurjistaminen on lopetettava välittömästi ja selittelemättä.
Nyt Saa Riittää!"

Ja paineessa ne timantit toivottavasti tulevat esiin. Omat suosikkini tulevat tässä ja ne liittyvät ihan elämisen kannalta perusasioihin oikeusvaltiossa. Kuten perustuslaki ja sen takaamien ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutuminen tosielämässä:

keskiviikkona, toukokuuta 14, 2014
- Vakuutuslääkärijärjestelmästä -

"Sosiaali- ja terveysministerin Paula Risikon/kok. vakuutuslääkärijärjestelmän avoimuutta kehittäneen työryhmän tiimoilta on ollut 21.1.2014 jälkeen hiljaista. Tuolloin julkaistiin työryhmän loppuraportti, johon eriävän mielipiteensä jätti Oikeutta vakuutetuille (Oiva) ry. Tiedotusvälineet uutisoivat aiheesta tuolloin, ilahduttavan monipuolisesti ja laajasta. Tästä > linkistä - tammikuun 2014 tilanteisiin ja tunnelmiin.

Tilanne vakuutuslääkärijärjestelmän avoimuuden suhteen kuin 6 vuotta sitten!

Joten tapahtunut tammikuun 2014 jälkeen. Jatkotoimenpiteitä hoitamaan ja koordinoimaan piti ministeri Risikon lupausten mukaan tulla; samojen osapuolten kuin työryhmässä oli, muodostama neuvottelukunta.

Neuvottelukuntaa ei perustettukkaan! Joten on syytä tehdä vakuutettujen/potilaiden näkökulmasta tilannekatsaus. Epävirallisesti tietenkin. Eräänlainen vuoden 2014 kärkiteemojen TOP 10.

Ensin ajankohtaiseminaarista koskien vakuutuslääkärijärjestelmää:"
http://ajankuva.blogspot.fi/2014/05/vakuutuslaakarijarjestelmasta.html

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

15.5.2014 19:46

Niin siis ooksie menossa tonne? Jos oot, niin minäkin tuun! Ihan vaan sua tapaamaan :DD
Onko Rusketusraijjat kuunneltu jo tältä keväältä? (sorry pienoinen OT...)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

WilleWau

16.5.2014 13:45

Morjesta Franny-Berry. Jos on vain hyvät kelit, niin totta kai kehiin laitan omanlaiseni pelit. Anna sitten vinkkiä, kun kohdataan. Vaikka... näyttämällä tai ... soittamalla vieressä Rusketusraijjat. ;-) Pittääppä muuten oitis pari kertoo pyöräyttöö!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ptholemaios

20.5.2014 07:47

Julkaisin uuden artikkelin kotisivuillani..
"Meidän rahamme on shanghaijattu (pakkovärvätty) Pääministeri Katainen ei kiistä järjetöntä eläkevarojen käyttöä!
Eläkevaroja on sijoitettuna ulkomaisiin yrityksiin yhteensä noin 80 miljardia euroa. Siinä, kun eläkeyhtiöt tienaavat hyvää tuottoa sijoituksilleen, ne vaikeuttavat suomalaista yritystoimintaa viemällä rahaa maasta. Sitä valtio paikkaa ottamalla lisää lainaa. Valtiolla on lainaa suunnilleen saman verran kuin ovat eläkeyhtiöiden ulkomaiset sijoitukset. Onko se pelkkä sattuma?"

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

WilleWau

22.5.2014 20:21

Yksi näkökulma Nyt Saa Riittää aiheeseen:
- Oletko tarhattu? vai portinavaaja? -
22.5.2014 18:34 Henry Björklid 1 kommentti

Suomessa aletaan heräämään siihen todellisuuteen, jota politikot pelkäävät eniten. Todellisista vallanpitäjistä puhumattakaan. "Verhon takana olevat", nukketeatterin pitäjät, jotka sätkyttelevät politikot haluamaansa suuntaan tietävät vanhasta kokemuksesta, että jos keskiluokka lähtee kaduille, niin silloin peli on menetetty.

"Tule mukaan luomaan sosiaalisia verkostoja - nyt niitä todella tarvitaan."
http://henry.puheenvuoro.uusisuomi.fi/168718-oletko-tarhattu-vai-portinavaaja

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marika7

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus