Oikeaoppisesta vaikuttamisesta

  • WilleWau

Suomessa on tärkeää saada perustellustikin eri mieltä olevat ihmiset karsinoitua johonkin ahtaaseen muottiin. Ainakin valtaa kulloinkin pitävien taholta. Niin tuntuu taas käyneen. Kaipa tämäkin uutinen kertoo, että pinnan alla kytee ja jotakin tahoa kyrsii.

- Kokoomusnuoret käyvät punavihreiden kimppuun -

"Kokoomusnuoret kampanjoivat näkyvästi punavihreitä nuoria vastaan. Vaikuta paremmin -kampanjan viesti on, että mielenosoittaminen on tehoton tapa vaikuttaa. Oikeaoppisesti yhteiskunnallinen vaikuttaminen tapahtuu kokoomusnuorten mielestä puolueissa.

Kokoomusnuorten kampanjan kuvissa esitellään muun muassa pesäpallomailoilla varustautuneet mielenosoittajat sekä maansiirtokoneen eteen kahliutunut aktivisti. Erityisesti kokoomusnuoria suivaannuttaa mediahuomio, jota mielenosoitukset keräävät."

Asiasta lisää:
http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2009/10/kokoomusnuoret_kayvat_punavihreiden_kimppuun_1106189.html

Minun mielestäni on vain fantastista, että nuoret ja vanhat vaivautuvat ottamaan asioista selvää sekä pyrkivät vaikuttamaan olemassa oleviin epäkohtiin. Rauhaa ja rakkautta voi mielestäni jakaa ympärilleen, vaikka onkin monista asioista toisten kanssa eri mieltä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus