Palloliiton uusi puheenjohtaja

  • WilleWau

Ajoitellen on tiedotusvälineissä vertailtu sitä, että miten paljon politiikot "joutuvat" olemaan poissa siitä äänestäjien valitsemasta pääduunista.

Oli se sitten eduskunnassa tai kunnallisessa organisaatiossa tapahtuvaa luottamustoimintaa.

Kokoomuksen Sauli Niinistöä valmistellaan eli juntataan Suomen Palloliiton uudeksi puheenjohtajaksi. Eikä siinä mitään, jos hän olisi jo eläkeellä.

Nykyisessä Suomen tilanteessa katson ko. kuvion olevan valitun palvelemaan enemmänkin tulevia presidentinvaaleja kuin muuta.

Toisaalta nyt olisi hyvä ajankohta tuoda julkiseen tietoisuuteen se eduskunnan todellinen valta. Valtaosinhan isotöisimmät työelämää ja sen liepeille lipuvaa lainsäädäntöä valmistellaan sekä päätetään nelikannassa.

Nelikantainen lainsäädäntömalli on mahdollistanut valitettavasti sen, että valtaosalla kansanedustajilla on ennättänyt kertyä sellainen määrä erilaisia rönsyjä pääduuninsa ohelle, ettei heillä ole aikaa keskittyä täysipäisesti varsinaiseen lainsäädäntötehtäväänsä.

Nykyisessä lumedemokratiassamme todellinen valta on mielestäni isoilla korporaatioilla ja puolueiden suitsimilla "kansalaisjärjestöillä."

2 kommenttia

Heiskane_

25.8.2009 20:44

..niin ja sitten kun Markut ja Sirkut istuvat liian monissa valiokunnissa ja hoitavat liian monia luottamustoimia, puheenjohtajuuksia, ja muita kissanvirkoja, niin sitten iskee työ-uupumukset ja masennukset. Poliitikot ei vaan osaa hoitaa sitä tonttiaan jossa he ehkä olisivat oikeita asiantuntijoita. Aina pitää olla mukana kaikkialla, kaikessa ja kokopäiväisesti sekä kissanristiäisissä ja peruskivien muurauksissa! Saulikin per*ele!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marika7

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus