Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on perussuomalaiset.

Sytkäyttävätkö perussuomalaiset?  1

Kaikkien eduskuntapuolueiden hylkimät perussuomalaiset voivat halutessaan sytkäyttää kaikkia muita eduskuntapuolueita.

Se tapahtuu niin, että perussuomalaiset paljastavat ensin oman ekosysteeminsä kytkentäkaaviot ja haastavat sitten kaikkia muita eduskuntapuolueita tekemän samoin. Ennen vuoden 2019 vaaleja.

Kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä.
Kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä.

Kannastaan ja äänestämisestään epävarmojen äänestäjien potentiaali on tuossa totuusleikkuroidussa Ylen 8.11.2018 gallupissa yli 41 prosenttia!

Perussuomalaiset osaavat luodata äänestäjien tuntoja herkällä korvalla. 8.11.2018 julkaistu perussuomalaisten oikeudenmukaisuuspaketti tavoittelee noin yhden miljoonan äänestäjän potentiaalia.

Ydinjuttuina muun muassa:
"Sisäilmasairaille apua ja rakennukset kuntoon"
"Potilaiden kuppaaminen kuriin – vakuutuslääkäreille vastuu"
"Puoluetuet leikkuriin"
"Ruoka-apu takaisin budjettiin"

Hyviä ja äänestäjiin vetoavia asioita. Mielenkiintoista olisikin kuulla, miksei ko. asioita saatu vuoden 2015 hallitusohjelmaan?

Olitvathan perussuomalaiset sen tekemisessä vuosilla 2015-2019 isosti mukana.


Timo Soinin jytkäytys  1

Odotettuna, mutta isona säpsäytyksenä Suomen poliittiseen kenttään iski tämä Timo Soinin plokkaus, sunnuntaina 5.3.2017.

Mikä on selkosuomen mestarin seuraava työmaa?
Mikä on selkosuomen mestarin seuraava työmaa?

"Kevään korva on tänään" kirjoitus on kokonaisuudessa luettavissa tästä linkistä.

Aikansa kutakin ja on tervettä pystyä luopumaan vallasta. Mielenkiintoista on seurata, että minkälaisten asioiden parista löytyy Soinin Timon seuraava työmaa? Entä minkälainen seuraaja perussuomalaisten johtoon tulee hänen jälkeensä?

Odotellessa olisikin upeaa, jos saisimme kuulla tästä aiheesta lisää. Perussuomalaisilla on nimittäin yllättävän paljon padottua tietoa siitä, missä Suomen osalta mennään, kun mitataan prosenteissa Suomen EU-liittovaltion osavaltioksi ohjausta.

Suomen itsenäisyysprosentti 2017?
Julkaistu maaliskuu 4, 2017

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi on ollut käynnissä jo yli 3 kuukautta. Kuitenkaan erilaisissa uutisvirroissa ei ole näkynyt vahvistettua tietoa siitä, mikä on Suomen jäljellä oleva itsenäisyysprosentti? Entä jäljellä oleva kansallisen itsemääräämisoikeuden prosentti? 20% vai 80%? Uskaltaako ja saako, edes ulkoministeri Timo Soini/ps. kertoa nuo viralliset prosentit?

Eikä tässä vielä kaikki.

Tiesitkö jo tämän? Suomalaisten ihmisoikeusasiat ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen (EIT) asiat kuuluvat ulkoministeri Timo Soinin vastuuelueeseen.

Kuinka monesti olet kuullut Hänen puhuvan kyseisistä aiheista? Entä muiden perusuomalaisten johtohahmojen?

Eikä tuossa mitään.

Politiikan seuraaminen on mielenkiintoista. Varsinkin, kun saa tietää, minkälaisia aiheita, mikäkin puolue pyrkii julkisuudessa visusti välttämään. Ensin oppositiossa ja sitten hallitusvastuun harjauksessa.

Tässä tilannekuvaan vuonna 2014, jolloin valmistui tähän mennessä tuorein Valtioneuvoston ihmisoikeusselonteko 2014

Toivottavasti kuitenkin vallan kabineteissa nuo asiat pysyvät esillä. Ovathan pohjoismaisen oikeusvaltion perustat päässeet Suomessa pahasti rappeutumaan. Jo paljon ennen perussuomalaisten nousua suureksi puolueeksi.


Perussuomalaiset pelastajan roolissa!  2

Pääministeri Sipilän SSS-hallitus täyttää tänään yhden vuoden.

Vaikka otsikkoni herättää varmasti kummastusta, niin perussuomalaiset ovat nyt kymmenille tuhansille ja uuvuttaviin vakuutustaisteluihin juuttuneille se viimeinen oljenkorsi. Oma tarkaillujaksoni puolueiden suuntaa on ollut käynnissä vuodesta 2003 alkaen.

Tässä muutamia aiheen alueen avainhenkilöitä.
Tässä muutamia aiheen alueen avainhenkilöitä.

Avainkysymys on se, että mitä teemme sellaisilla koneistolla, kuten puolueilla ja politiikoilla sekä virkamiehillä ja hallinnolla, jotka eivät tee tarvittavia korjauksia pitkään tiedossa olleisiin epäkohtiin ja perustuslain vastaisuuksiin?

Kyse on perustuslain takaamien perusoikeuksien, kuten oikeusturvan ja ihmisoikeuksien toteutuminen tosielämässä. Alueena lakisääteinen vakuutus- ja sosiaaliturva. Miljardien eurojen liiketoiminta-alue vuositasolla.

* *

Tässä ison kuvan katsausta aiheeseen:

Perussuomalaiset ovat viimeinen oljenkorsi
Julkaistu toukokuu 29, 2016
by Suomi 2017 - Suomi 2.0

Väittämä pitää paikkansa lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan epäkohtien sekä perustuslain vastaisuuksien korjaamisessa. Perussuomalaisten keskustelualoite 4/2013 (pdf-versio) on edelleen toteutuskelpoinen, kun hallitusohjelmaa lähiaikoina tarkennetaan.

Sama keitä hallituksessa on! Vai onko sittenkään?

Suullisen perimätiedon mukaan; mikäli asia ei ole hallituksen ohjelmassa tai ministeriöiden työlistalla noin vuodenkaan jälkeen, niin asia siirtyy seuraavalle hallitukselle ja eduskunnalle. Joten toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

SISÄLLYSLUETTELO
Viisi pointtia lakisääteisistä vakuutuksista
Perussuomalaiset ministerit avainpaikoilla
Vakuutuslääkäriasiaa perussuomalaisilta 2015-2010
Perussuomalaiset avaamaan vakuutuslääkärijärjestelmä
Opposition sdp haastaa perussuomalaiset kysymyksellään
Mitä tapahtui tälle hallituspuolue sdp:n ehdotukselle?
Kolme kirjallista kysymystä hallitukselle 10 vuoden takaa

Aiheesta kiinnostuneille lisätietoa osoitteessa:
https://suomi2017.wordpress.com/2016/05/29/perussuomalaiset-ovat-viimeinen-oljenkorsi/