Pono tulee

  • WilleWau

Törmäsin vuoden 2012 lopussa mielenkiintoiseen asiaan. Ponoon. Ensin minulla ei ollut hajua koko jutusta, mikä se on. Softaa vai laitteita? Hifisteille vai minun kaltaiselleni, vaivoin stereon ja monon erottavalle, tavantallaajille tarkoitettu?

Raapaisin tuolloin asiaa ylös, koska juttu vaikutti todella mielenkiintoiselta. Kyselin verkossa avoimesti Ponosta, mutta kukaan ei tuntunut olevan kärryillä. Ainakaan Suomessa. Levy-yhtiötkään eivät vastanneet. Vaan nyt tietoa näköjään alkaa tupsahtelemaan.

Kovat nimet kehuvat avoimesti Ponoa.
Kovat nimet kehuvat avoimesti Ponoa.

Neil Young - niminen rokkari on ollut hankkeen kasvot ulospäin. Menossa on parhaillaan joukkorahoitukseen liittyvä kampanja, jossa tietoa jaetaan jo paljon konkreettisemmin.

- Tästä linkistä lisää. Vain englanniksi -

Eli ihailtavan taitavasti rakennettua amerikkalaisten markkinointivirtuoosien hypetystä, jonka takana ei ainakaan näiden tietojen valossa ole kuplaa.

Laitteiden ja latausten hinnoista, minulla ei ole hajuakaan, mutta tulee käsittääkseni olemaan musiikin kuuntelun rintamalla todella kova juttu!

Orgastisen nautinnollisten kuuntelukokemusten odotuksen huumassa lopetan tällä kertaa tähän.

Kirjoitettaessa soi Volbeat

1 kommentti

WilleWau

25.3.2014 09:33

Päivän Helsingin Sanomissa eli 25.3.2013 Ilkka Mattilan kahden sivun juttu Ponosta. "Neil Young myy hifiä." http://www.hs.fi/kulttuuri/Neil+Young+myy+nyt+hifi%C3%A4/a1395643510812

Onkohan kukaan suomalainen jo päässyt kuuntelemaan Pono-laatua? Onko maailman tähtien kehuissa perää?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus