Presidentinvaalit ja rehellisyys

  • WilleWau

Gallupien mukaan; kokoomuksen ehdokas Alexander Stubb pitää tällä hetkellä kärkipaikkaa presidentinvaalien ehdokkaiden joukossa.

Näin maallikkona arvioin, että noin kahden miljoonan euron vaalirahoituspanoksella Stubbin valinta on lähellä.

Arvojuurien päivänvaloon harjausta odotellessa.
Arvojuurien päivänvaloon harjausta odotellessa.

Se, mitä odottaisin kaikilta ehdokkailta on rehellisyys. Toki se on politiikassa vaikeaa. Siksi mobiiliflaijerissa on kuvakaappaus ehdokas Stubbin väitteestä, joka on jäänyt tiedotusvälineiltä harjaamatta.

Aiheen isosta kuvasta Suomi verkoston blogissa ja sen Presidentinvaalit 2024 - artikkelisarjassa.

Mielenkiintoisia presidentinvaalien keskusteluja odotellessa. Rehellisyys ja avoimuus ovat tavoittelemisen arvoisia toimintatapoja.

Muistatko vielä tämän?

Esimerkiksi vaaleissa tapahtuvaa tukimainontaa voidaan maksaa myös isosti suorilla median mainoslaskuilla maksajille, jolloin ne eivät kierrä kampanjakassan ja julkisuusvaateiden kautta.

Kuviosta kertoi keskustan ex-puoluesihteeri Jarmo Korhonen "Maan tapa - Suomi on maa, jossa korruptio voi hyvin" - kirjassaan.

Joten toivottavasti presidentinvaalien yhteydessä näemme presidenttiehdokkaiden ja heidän taustaorganisaatioidensa rehellisyyden nousevan next-levelille.

Siitä hyvät lähtötilannetta kuvaavat poiminnat löytyvät esimerkiksi Suomi 2017 verkoston blogin; Korjausliike - artikkelisarjasta.

Kirjoitettaessa soi Men At Work

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus