Protesti HE 60/2010 vastaan

  • WilleWau

Perustuslain "uudistamista" vastaan protestoidaan, koska siihen sisällytetyistä maanpetoselementeistä vaietaan. Niin päättäjien kuin mediankin toimesta.

Eduskunnassa on tällä hetkellä vain 26 kansan edustajaa, jotka vastustivat hallituksen esitystä HE 60/2010 ja sen Suomen kannalta merkittävää toimivaltaleikkausta. Äänet menivät lukemin 144-26.

Uudessa eduskunnassa perustuslain "uudistamisen" kaatamiseen tarvitaan vähintään 67 kansanedustajaa, jotka ovat varmuudella äänestyspäivänä painamassa ei-nappia.

"Perjantaina 4.3. pidettiin kaksi mielenosoitusta EU:n oikeistojohtajien kokouksen pitopaikalla. Media mainitsi vain Berlusconia vastustaneet vaikka perustuslakimuutoksen vastustajat olivat isommilla kylteillä paikalla. Iltalehden toimittaja kuuli ensi kertaa, että päätösvalta voidaan ulkoistaa pois Suomesta, jos perustuslakimuutos hyväksytään."

Protestit perustuslakimuutosta ja Berlusconia vastaan - IL:n toimittaja kommentoi Videoraportin pituus 2 minuuttia 51 sekuntia

http://www.youtube.com/watch?v=02Xx5rWWG2c

Minkähän niminen "tietämätön" toimittaja liene kysymyksessä? Itse videon pongasin täältä:

Suomen media ja Omerta - vaikenemisen laki: Kun EU:n oikeistojohtajat kokoontuivat Kataisen kutsusta

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64040-suomen-media-ja-omerta-vaikenemisen-laki-kun-eun-oikeistojohtajat-kokoontuivat-kataisen-kutsus

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus