RPT tulee? EU on juu - tuubissa valmiina.

  • WilleWau

Ja sitten ihan lyhykäisesti. Ainakin savolaisella mittapuulla mitattuna.

Tämä on nyt sitten vain yksi miesnäkökulma aiheeseen, jossa pitkälti itse olen edennyt aikanaan luonnon opein. Monesti myös yllättävin stopein. Vaikka luulin olevani kylänraitin karjuista se kaikkein topein.

Eli oman seksuaalisuuden löytämisessä kaikki tapahtui yrityksen ja erehdyksen kautta sekä kavereiden kautta kokemuksia vertaillen. Ja taisipa tulla jokunen pornoalan tuotekin vilkaistua. Ainakin toisella silmällä.

En tunne antropologiaa, mutta eikös jossain päin maailmaa hoideta tietyt sukupuoliasioihin liittyvät sisäänajot eräänlaisen kisällikilautuksen kautta?

Yhteiskuntamme sulkee epätoivoisesti pois maksulliset rakkauden ammattilaiset silmistään ja hulppeat verotulot lompakostaan. Mielestäni ongelman muotoa vain muutettiin lakiin ja asetuksiin perustuvana. Onpahan tehty jotakin.

Samalla kun läheiseen kontaktiin perustuvia asioita tuntevat rakkauden ammattilaiset laitettiin lainvoimin piiloon sisätiloihin, niin tupakoitsijat ajettiin vastavuoroisesti ulkosalle. Joten kaipa kokonaistilanteessa vallitsee jonkin sortin fifti – lifti tilanne.

Eriasteinen paneminen talouden harmaalla alueella kuitenkin jatkunee entiseen malliin, vaikka itse en elämänkaareen liittyvät realiteetit tunnustavana miehenä maksullisia palveluita tarvitsekaan. Toisaalta eipä olisi varaakaan.

Mikään työ ei ole vailla ammatin varjopuolia. Eikä hurjana vellovia tunteita, jotka nykymaailmassa pyritään patoamaan stoalaisella tyyneydellä ihmismielen sisimpään, kunnes pato murtuu. Tässä asiassa lienemme valitettavasti maailman huippuja.

Tietokoneen ajokorttikin takaa periaatteessa vain sen, että henkilö saa tietokoneeseen ja oheislaitteisiin virrat päälle. Jatko on sitten kiinni jokaisen omasta aktiivisuudesta, olosuhteista, kuinka taidot kehittyvät ja kenen hyväksi.

Suomalaisessa siirtymäriitissä murrosikäisestä pojasta mieheksi on olemassa monesti vain pelkkä vihje isältä pojalle noudattaa edesmenneen laulaja Kikan sanoja: ”…ota hanurista kiinni ja näppäile mua….” Valitettavasti se ei aina tunnu elävässä elämässä kikkana toimivan. Varsinkaan päiväsaikaan ja pääkaupunkiseudun ruuhkissa. Tokiosta ja New Yorkista puhumattakaan.

Pitäisikö päättäjiemme luoda pikaisesti suomalaisten sukupuolielämän ohjastamiseen tarkoitettujen kinesteettiseen kosketusenergiaan perustuvien think thankkien verkosto? Jotka voisivat sitten muodostaa ”slide it in and take it out”- solmujen kautta toimivan verkkomattoalustan kaikille sukupuolielämänsä kehittämisestä kiinnostuneille sukukypsyyteen kasvaville kansalaisille.

Monissa vaikeuksissa marinoituneen kansakuntamme puolesta voinen esittää kainon toivomuksen perusteluineen meitä kaikkia silloin tällöin kuumentavan asian ratkaisemiseksi. Luodaan mm. hampurilaismaailmasta tuttu franchising-malli tälle selvän tarpeensa osoittaneelle alalle.

Pelkkä erilaisille seksuaalisille suuntautuksille tarkoitettu bordelli on jo kuitenkin auttamattomasti vanhanaikainen toimintamalli.

Ylimpänä lisenssin valvojana EU säännökset täyttävän tarjouskilpailun jälkeen omistaja, joka täyttää tiukat viranomaisten laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Niin työntekijöille kuin asiakkaille. Omistajamalli olisi suomalaisen osuuskunnan tai keskinäisen vakuutusyhtiön tavasta toimia kopioitu.

Erilaisen bonuspisteet ja -kortit ovat kuitenkin ehdottomasti pannassa. Näin toimien luodaan maailmalle aivan uusi konsepti, joka vääjäämättä liittyy meidän kaikkien elämän perustarpeisiin.

EU:n erektiiviin perustuvan toimilupaan pitää liittää alusta alkaen myös vaatimus veloituksettoman opastuksen ja laaja-alaisen koulutuksen antamisesta omistaja-asiakkaiden niin sitä vaatiessa.

Eri suuntauksia edustavat maksullisen rakkauden ammattilaiset pystyvät antamaan varmasti uusia tervetulleita näköaloja seksin saloihin. Sillä itse kukin meistä on tämän alueen asioista eri ikäisenä ihmeissään. Nuorempana jatkuvan himon huikerruksesta ja vähän vanhempana sitten himon läkähtymisestä vain mielikuvaharjoitteiden tasolle sekä viimein velton varjonykäisyn vikkeliin vetoihin.

Ellei tätä elämän eliksiirejä antavaa aluetta saada entistä enemmän nykyaikaisen elinkaariajattelun piiriin. Mikään teknologia ei voi korvata inhimillisen kosketuksen ja yhteyden välistä kinesteettistä oppimisprosessia, johon kuuluu aina parhaimmillaan aito välittäminen kumppanista.

Uudessa EU:n erektiivin takaamassa toimintamallissa voivat halukkaat henkilöt suorittaa esimerkiksi elämänsä ensimmäisen sisäänajon turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa. Voiden useamman harjoituskäynnin ohessa halutessaan osallistua 10 opintoviikon mittaiseen Rakkauden Pikkujättiläisen Tutkintoon (RPT).

Opintoviikkojen sisällön suunnittelussa antaisivat apuaan kaikki ne erilaiset seksuaalisuuteen liittyvät nk. viralliset sekä vapaaehtoispohjalla toimivat tahot ja heidän varmasti toisistaan railakkaasti poikkeavat näkökannat. Toivottavasti myös eri – ikäisen asiakaskunnan toiveita otettaisiin huomioon.

RPT - tutkinto jakautuisi sopivassa suhteessa teoriaan ja käytännön toimiin. Liukkaan kelin, mäkistartin, sopivien rengaspaineiden ja pimeän ajon osioita voitaisiin kopioida muunneltuna yleisesti hyväksytystä ajokorttitutkinnosta.

Esimerkiksi nuorempana tuli ihmeteltyä sitä, että miksi se aina seisoo; vaikkei haluaisikaan. Nyt taas vanhempana tulee ihmeteltyä, että inahtaako se edes joskus silloin, kun voisi olla tositoiminnallisia mahiksia.

- - - -

Tietysti kasvatuksellisesti tähän edellä kerrottuun RPT - toimintamalliin ei voida mennä kertaponkaisulla kehdon perälaudasta ponnistaen, vaan opin portaita ylöspäin kulkien.

Anna Kotiranta - Ainamo ja Dan Apter kirjoittivat ”Pojillekin tietoa seksuaalisuudesta”
Hesarin Vieraskynä - palstalla muun muassa seuraavaa 16.7.07:

”Kasvavien poikien tukeminen näyttää silti jäävän täysin heitteille. Pojille ei tarjoudu luontevaa asiaa – kuten tytöille kuukautiskivut tai ehkäisy –, jonka takia he voisivat lähteä kouluterveydenhoitajan tai lääkärin vastaanotolle.

Kuitenkin puolet Väestöliiton internetsivun kysymyspalstan käyttäjistä on poikia. Väestöliiton kahdeksasluokkalaisille tekemästä kyselystä ilmenee, että pojat myös kohtaavat seksuaalista hyväksikäyttöä siinä missä tytötkin.

Pojat tavoittavaa terveydenhuoltoa ei ole, vaikka tiedonjano on suuri. Helsinkiin tulee keskitetty ehkäisyneuvola, mutta pelkät ehkäisyneuvolat eivät riitä.

Perusterveydenhuoltoon on saatava sekä tytöille että pojille avoimia matalan kynnyksen seksuaaliterveysneuvoloita, jotka tukevat koulun antamaa asiallista seksuaaliterveyden opetusta. Voimavaroja olisi samalla sijoitettava entistä enemmän myös kouluterveydenhuoltoon, joka ottaisi vastuulleen seksuaaliterveydenhoidon.

Tulokset näkyisivät pian muun muassa nuorten raskaudenkeskeytys- ja sukupuolitautitilastoissa. Nuoriin sijoittaminen on tuottavaa yhteiskunnan terveyden edistämistä.

- - -

Muukin oppi olisi siten meille miehenköriläille tervetullutta. Nuorille kuin vanhemmillekin.

Monesti miehisessä elämässä mietityttää erilaisten halujen ja toteutuneiden mahdollisuuksien epäsuhta.

Tosin ei elämä voi olla ainaista panemista, kyllä rehvakkaan raavas mieskin tarvitsee halimista ja silittämistä. Kysytäänkö vaikka Hyrkäksen Sepolta tai Vuorisen Juhalta?

Tarvittavaa poliittista konsultaatiota löytyy nähdäkseni tälle asialle varmasti tämän hetken hallituksestakin. Tyyliin Iken vinkit ja Matin linkit.

- - -

Muuten. Onko toimivalle parisuhteelle sittenkään olemassa yhtä mallia, joka voidaan valtaapitävien toimesta kirjallisesti määritellä ja lukita valtakunnassa tai EU:ssa vallitsevaksi standardiksi?

- - -

Euroopan unionikin on alkanut mainostaa itseään internetissä tukemiensa eurooppalaisten elokuvien seksikohtauksilla, joten mielenkiintoista on kuulla millä sloganilla perussuomalaisten Timo Soini nyt EU:ta vastustaa…

Vajaan minuutin mittaisessa, kohua synnyttäneessä pätkässä, esiintyy muuten heteroja kuin homojakin eri asennoissa. Joten luulisi suvaitsevaisuuden olevan Suomen suvessa taas kerran koetuksella. Melkeinpä seinää vasten kellistettynä.

- - -

Film lovers will love this! -video löytyy suoraan osoitteessa – kesto 0,44 minuuttia
http://www.youtube.com/watch?v=koRlFnBlDH0&mode=user&search=

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus