Seuraava Yleisradion toimitusjohtaja

  • WilleWau

Applen palveluksessa olevista poliitikkotaustaisista henkilöistä minulla ei ole tietoa. Siis ainakaan Suomessa.

" Väitän, että nuorena oikeustieteen lisensiaattina suljin Sdp-valinnallani itseltäni enemmän ovia kuin avasin." Ylen tj Mikael Jugner Talouselämä - lehdessä.

Valtioneuvoston kansliasta häipyi eduskuntavaalien jälkeen Suomen Microsoftin palvelukseen Mikko Alkio niminen keskustalaisen taustan omaava terhakka mieshenkilö.

Valistuneesti arvaan jo tässä vaiheessa, että seuraavaksikin Ylen tj:n pallille istutetaan taas mieshenkilö ja puoluetaustaltaan tällä kertaa keskustasta.

* * * * *

Oikeustieteiden kandidaatti Mikko Alkio on nimitetty Microsoft Oy:n tietoyhteiskuntasuhteiden johtajaksi. Alkio siirtyy tehtävään valtioneuvoston kansliasta, jossa hän viimeisimmäksi toimi pääministerin talouspoliittisena neuvonantajana. Alkio aloittaa uudessa tehtävässään 2. huhtikuuta.

Mikko Alkio on toiminut eri tehtävissä sekä valtioneuvostossa että Euroopan komissiossa. Alkio on työskennellyt viimeisen neljän vuoden aikana muun muassa komissaari Olli Rehnin kabinetin jäsenenä EU:ssa sekä valtioneuvoston kansliassa kansallisen globalisaatiohankkeen projektipäällikkönä. Ennen tätä hän toimi teknologia- ja kilpailuoikeusjuristina lakiasiaintoimistossa.

- Erityisesti arvostan Microsoftin tapaa rakentaa tietoyhteiskuntaa kaikkien ulottuville. Microsoft keskittyy siihen, mitä osaa – luo tietotekniikalla mahdollisuuksia ihmisten, yritysten ja eri organisaatioiden kehittymiselle ja kasvulle. Tehtävänäni on tämän puitteissa edistää tietoyhteiskuntaa ja vastata Microsoftin suhteista järjestöihin ja julkiseen sektoriin yhteistyössä muiden alan yritysten kanssa, Alkio sanoo.

Lähde: Microsoftin www - sivusto

* * * * *

Itselläni ei ole mitään keskustalaista Yleisradion toimitusjohtajaa vastaan.

Tässä kohtaa, jos missä olisi ylen tärkeä paikka päästää pätevä naispuolinen henkilö näyttämään taitojaan voimakkaasti elävässä sähköisen viestinnänmaailmassa.

HÄN voisi katsoa tekniikan asioita reilusti Speden lanseeraamalla naisen logiikalla. Kysyen ja kyseenalaisten insinöörien innovatiiviset tuoteajatukset arkipäivän rutiinien kuten siivouksen kannalta.

Muuten pelkään, että kotien johtoviidakko ja erilliset rumanväriset unbeaty - boxit jatkavat kodin sisäpuolella lisääntymistään siihen tahtiin, että joka kodin Windows – päivityshelvetti on pian todellisuutta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus