Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Suomi-kuva.

Ministeri Gerry Brownlee - jatkoa  1

Monenlaista lisätietoa tuntuvat nyt erilaiset uutiskanavat aiheen tiimoilta pukkaavan. Upeaa huomata, että nuoremman sukupolven edustajat iskevät nyt ulostuloillaan iskevät tervehdyttävää valoa Suomen pimeyden ytimiin. Pyytäen rohkeasti jopa apua uusi-seelantilaisilta. Mikä ymmärsin tämän globaalin Twitter-yhteisön viestin tekstejä oikein?

Dear #NZ. Please help Santa Claus of #Finland Part 1
https://twitter.com/Vaaliliitto/status/184861883608731648

Dear #NZ. Please help Santa Claus of #Finland Part 2
https://twitter.com/Vaaliliitto/status/184858948644519936

Näiden linkkien takaa avautuvien videoiden katsomisen jälkeen, uskoni joulupukkiin on palannut. Vaikken paljoa vieraista kielistä paljoa ymmärräkkään. Niin mielenkiintoista on jossain vaiheessa kuulla, miten tuollainen joulupukkihuumori ulkomailla uppoaa...

Tulee ihan mielen Rare Exportsin parhaat palat.

Jotenkin tuntuu siltä, että tämä ministeri Brownleen synnyttämä kohu saattaa olla parasta mitä Suomelle ja suomalaisille on tapahtunut vuosikymmeniin.

Varsinkin, jos tavalliset uusi-seelantilaiset ja suomalaiset alkavat sekä pääsevät vertailemaan perustietoja maittensa välillä. Suoraan ilman päättäjiä ja kielimuureja.

Tässä on nyt käsittääkseni tiedotusvälineillä molemmissa maissa tuhannen lampaan taikka joulupukin paikka. Ihan perustiedonvälitykseen.