Tapaturmavakuutuskeskus kutsuu

  • WilleWau

Työtapaturma- ja ammattitautilain mukaisiin korvausasioihin liittyen, Tapaturmavakuutuskeskus (TVK) kutsuu suomalaisia Helsinkiin. Kyseessä on harvinainen ”Vakuutuslääkärin rooli työtapaturman korvauskäsittelyssä” - yleisöluento 27.1.2020 Tapaturmavakuutuskeskuksen järjestämänä.

Vakuutuslääkärin rooli työtapaturman korvauskäsittelyssä
Vakuutuslääkärin rooli työtapaturman korvauskäsittelyssä

Toivottavasti mahdollisimman moni omakohtaista kokemusta omaava pääsee osallistumaan yleisöluennolle. Kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostumaan.

Huomaathan sen, että ilmoittautuminen pitää tehdä 22.1.2020 klo 16.00 mennessä Tapaturmavakuutuskeskuksen nettisivulta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta.

Osallistujille tiedoksi, että yleisöluennon lopussa olevaan keskustelua osuuteen liittyviä yleisökysymyksiä kannattaa miettiä etukäteen. Kirjoittaa ne puhtaaksi ja varustaa omilla yhteystiedoilla.

Yleisökeskusteluaikaa on aina rajallisesti ja kaikki eivät pääse kysymään. Näin voitaneen sopia jo näin ennakkoon, että Tapaturmavakuutuskeskus kirjaa ja julkistaa kaikki tilaisuudessa suullisesti sekä kirjallisesti esitetyt ja jätetyt kysymykset. Sekä antaa niihin nettisivuillaan helmikuun 2020 aikana, kirjalliset vastaukset, joihin ohjaavat linkit jaetaan myös Tapaturmavakuutuskeskuksen some-kanavilla.

Näin toimien luottamus vakuutusjärjestelmän hyväksyttävyyttä (legimiteetti) kohtaan saattaa lähteä parantumaan, kun nähdään, että mieltä painaviin kysymyksiin vastataan.

Eikä tuossa kaikki.

Jos aiheen iso kuva kiinnostaa Sinua, niin tässä tulevat Tapaturmavakuutuskeskuksen kutsun mobiiliflaijeriin liittyvät linkit. Ole hyvä.

Vakuutuslääkärijärjestelmän kehittämisen neuvottelukunta
- Julkaistu 30 lokakuun, 2019

#OnSovittuEttä #Suomi100oikeusvaltio
- Julkaistu 1 joulukuun, 2017

Korkein hallinto – oikeus | Osat 1/5 - 5/5
- Julkaistu 20 joulukuun, 2015

Kirjoitettaessa soi Kari Tapio

3 kommenttia

WilleWau

20.2.2020 08:56

Näin luvattiin yleisöluennosta kertovan tiedotteen sivulla heti 27.1.2020 yleisöluennon jälkeisinä päivinä: "Striimin tallenne julkaistaan lähiaikoina"

Tällaista väliaikatietoa löytyi per 20.2.2020 Tapaturmavakuutuksen sivuilta:

"TVK:n yleisöluento vakuutuslääkäriteemasta 27.1.2020"

14.2.2020 | blogi

Kirsi Pohjolainen
TVK:n yleisöluento vakuutuslääkäriteemasta 27.1.2020

"Kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte joko livenä tai etänä TVK:n ensimmäiseen yleisöluentoon tammikuun lopussa!

Kuten palautteissakin sanottiin - pidin erityisesti ”siitä, että sataan vuoteen ensimmäisen kerran luentotilaisuus edes järjestettiin”.

TVK:n aikomuksena on, että tilaisuus ei jää kerran vuosisadassa toteutettavaksi vaan vastaavia tilaisuuksia muistakin teemoista pidettäisiin jatkossakin.

Julkaisemme kotisivuillamme sekä luentojen diat että tallenne luento-osuuksista. Olemme päättäneet, että koko tilaisuuden tallennetta ei julkaista. Keskusteluosuudessa tuli runsaasti kysymyksiä yksittäisten henkilöiden omista korvaustapauksista ja kerrottiin mm. omaa terveydentilaa koskevia tietoja.

TVK:n tarkoituksena tilaisuuden järjestäjänä oli välittää tietoa työtapaturmien korvauskäsittelystä ja erityisesti asiantuntijalääkärin roolista siinä.

Luento-osuuksien tallenteen ja diojen julkaisu toteuttavat tätä tarkoitusta.

Keskusteluosuus käytiin ainutkertaisena tapahtuma eikä sen tallennetta säilytetä eikä julkaista."

Lue lisää tvk-osoitteessa:
https://www.tvk.fi/blogi/tvkn-yleisoluento-vakuutuslaakariteemasta-27.1.2020/
Linkki luettu 20.2.2020

Vastaa kommenttiin