Töölönlahden toimistotalot korkeiksi?

  • WilleWau

"Kaksi kerrosta lisää kaikille" Töölönlahden rantamille kaavailuille toimistorakennuksille, niin saadaan samalla hoidettua pois päiväjärjestyksestä mahdollisia menneisyyden haamuja.

Alma Median kaavaillun toimistotalon tieltä on turha lähteä purkamaan kiskoja, kun ratkaisu löytyy jo Sanoma-talon testatusta toimintamallista käytännössä.

"LUKU 1: KANSANVALTA EI TOIMI, JOS KANSA EI TIEDÄ

“Kun kirjoitatte Sanomatalosta, pankaa aina sen eteen jokin kiittävä adjektiivi”, opasti vastaava päätoimittaja Janne Virkkunen toimittajiaan eräänä maanantaiaamuna syksyllä 1998 Helsingin Sanomien keskustoimituksen aamuneuvottelussa.

Sunnuntain lehdessä oli ilmestynyt rakenteilla olleesta Sanomatalosta jossakin määrin kriittinen tai paremmin sanottuna vain laimeasti ylistävä juttu ja päätoimittaja koki muuttaa asiaa yhtiölle mieleisemmäksi.

Talon arvostelu olisi voinut antaa puhtia helsinkiläisille, jotka olivat jo ihmetelleet, miksi yksi Suomen tasavallan keskeisiä paikkoja oli annettu vaivihkaa yksityisen yhtiön rakennuspaikaksi.

Sellainen julkinen paraatipaikka demokratiaa ja kansanvaltaa symboloivan parlamentin edessä kuuluu kaikissa pääkaupungeissa valtakunnallisesti tärkeiden, kansakunnan yhteisiä tehtäviä hoitavien julkisten rakennusten paikaksi. "

Lue lisää mielenkiintoisesta lähihistoriastamme osoitteessa:
http://journalismi.info/fi/?x=book1[/i]

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus