Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on torikokous.

City-lehdelle megaskuuppi  12

Mielenkiintoinen uutinen. Napattu Sanomalan uutisvirrasta.

[b[Occupy-leirille lähtö Musiikkitalon nurkalta[/b]
Vartti - Töölö - 27.4.2012
http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/occupy-leirille_lahto_musiikkitalon_nurkalta/

Torstaiaamuun (3.5.) kello 9 mennessä paikan pitää oleman tyhjä.

Vaikka kyseessä on käsittääkseni maailman pitkäkestoisin Occupy-leiri. Siis sellaisen, joka on ollut paikallaan yhtäjaksoisesti ilman häätöjä.

Aiheuttiko Manskulle ja eduskuntatalolle näkyvä julistus häädön? Vapaasti sanottuna - Suomen EU-jäsenyydestä järjestettävä kansanäänestys.

.... ketä kaikkia leirin taustalta löytyy ja ovatko he jo luovuttamssa? Siinä olisi City-lehdelle ison skuupin paikka.

Vai saako poliisi nimettömän virka-apupyynnön vuosien 2009 ja 2010 tapaan? http://www.youtube.com/user/wwwoikeusturvainfo?ob=0


Torikokous live jatkuu!  1

Raikkaissa keliolosuhteissa Helsingin ydinkeskustassa. Suomen suurin ajatushautomo? Iloisen henkisen vallankumouksen tyyssija?

No. Ainakin tapahtumaan osallistuvien ja leirissä asuvien yritys on kova. Jo tähän astinen paikalleen juurtuminen on mielestäni useamman hatunnoston arvoinen.

Torikokous Helsingissä (Occupy Helsinki) 31.10.2011 jatkuu 60/24/7
Torikokous Helsingissä (Occupy Helsinki) 31.10.2011 jatkuu 60/24/7

Kun "Miten rahaa; velkarahaa luodaan?" - aihe avautuu mahdollisimman monelle suomalaiselle, niin yhteisten talousasioiden hoitaminen Euroopassakin helpottuu. Suomesta puhumattakaan.

Takaan, että juttu on nerokkaan yksinkertainen. Itseäni nauratti, kun pari vuotta sitten tajusin, miksei velkaraha nykyisen kaltaisessa rahamaailmassa koskaan lopu…

Torikokous - tapahtumaketju on avoin kaikkien ajatuksille ja vaikka et paikalle ennättäisikään, niin laita sanaa halutessasi eteenpäin.

Itse olen vain yksi tämän tyyppisten tapahtumien kannattajista ja sanalevittäjistä. Iloinen henkinen vallankumous on mielestäni Suomessa tervetullut tapahtuma.

Tämä Torikokous – tapahtumaketju on jatkuessaan ja muualle Suomeen levitessään mielestäni kova juttu. Paljon parjattu Turku on ollut käsittääkseni yksi edelläkävijä.

Amerikkalaisopiskelija innostui torikokouksesta
http://www.ts.fi/online/kotimaa/271476.html

Muistakaahan päivittää myös tietonne Suomen itsenäisyydestä ajan tasalle. ”Uudistettu” ja valuvikoja täynnä oleva perustuslaki hyväksyttiin eduskunnassa 22.10.2011:

https://twitter.com/Vaaliliitto/status/127743562849845249/photo/1/large

Joten ei ole ihme, jos presidentinvaalin ehdokkaat ja heidän puolueensa ovat aiheesta hyvin hiljaa. Lukuun ottamatta Timo Soinia. Sanokaa mun sanoneen. Perussuomalaiset ja vasenryhmä äänestivät näet ainoina perustuslain ”uudistusta” vastaan…


Tukeasi tarvitaan - Terveiset Kansalaistorilta  1

Kävin tänään 25.10. iltapäivällä keskustelemassa, Helsingin keskustassa, vapaaehtoisesti telttaan majoittuneiden nuoremman polven kansalaisten kanssa. Voin suositella käyntiä lämpimästi Sinullekin. Mikäli kiireiset aikataulut suinkin sallivat ja asut pääkaupunkiseudulla. Myös apu tiedonlevityksessä on tervetullutta. Alla kuva leirin tavasta toimia.

Kansalaistori 25.10.2011 - Leirin info
Kansalaistori 25.10.2011 - Leirin info

Majapaikka löytyy uudelta ja avoimelta Kansalaistorilta Sanoma-talon ja Musiikkitalon välistä. Paikalla kannattaa piipahtaa ihan pikaisestikin, koska jututtamani henkilöt olivat esimerkiksi hämmästyttävän hyvin perillä yhteiskuntamme tilanteista, mm. perustuslain "uudistamisen" todellisesta vaikuttavuudesta. Rahamaailman perussaloista puhumattakaan.

Itsellenikin oli vielä pari vuotta sitten hahmottamatta se, että miten uusi raha kiertoon tänä päivänä luodaan. On muuten mielenkiintoinen juttu. Alla kuvamuodossa oleva kiteytys aiheesta.

Kansalaistori 25.10.2011 - Liikaa on liikaa nenästä vetämisessäkin
Kansalaistori 25.10.2011 - Liikaa on liikaa nenästä vetämisessäkin

Mainostamaani leiriä pidetään keskellä Helsinkiä, niin pitkään kuin osallistujia riittää. Joka ilta on kello 18 kaikille kiinnostuneille avoin kansalaiskeskustelutilaisuus.

Kuten. Miten saadaan ihmisten ääni paremmin kuulumaan Suomessa vai saneleeko rahamaailma meilläkin pelkästään kaiken sen mitä ja miten tehdään? Leikkauksia vai säästöjä? Nyt vai heti? Kun samaan aikaan olla valmiita latomaan miljardeja euroja vieraiden maiden pankkien tappioiden paikkaamiseen.

Tilanteita sekä tunnelmia voitte kurkata ja seurata osoitteessa:
http://torikokouslive.wordpress.com/

Leirissä asuvat tarvitsevat myös konkreettista apuanne. Tänään iltapäivällä 25.10. polttopuita oli jäljellä vain yhdeksi yöksi:
http://www.hs.fi/kotimaa/Kansalaistorin+aktivistit+neuvottelevat+leirint%C3%A4oikeudesta/a1305547934206

Rauhan, rakkauden ja rispektin nimissä on saatavissa paljon hyvää aikaiseksi. Sähköpostia paikalla oleville uranuurtajille voitte laittaa osoitteella torikokous[at]gmail.com

Paikalla käyneenä ja hyvät fiilikset varmistaneena.

Suomessa 15.10.2011 käynnistyneen tapahtumaketjun keskusasema toimii osoittessa http://torillatavataan.wordpress.com/