Tukeasi tarvitaan - Terveiset Kansalaistorilta

  • WilleWau

Kävin tänään 25.10. iltapäivällä keskustelemassa, Helsingin keskustassa, vapaaehtoisesti telttaan majoittuneiden nuoremman polven kansalaisten kanssa. Voin suositella käyntiä lämpimästi Sinullekin. Mikäli kiireiset aikataulut suinkin sallivat ja asut pääkaupunkiseudulla. Myös apu tiedonlevityksessä on tervetullutta. Alla kuva leirin tavasta toimia.

Kansalaistori 25.10.2011 - Leirin info
Kansalaistori 25.10.2011 - Leirin info

Majapaikka löytyy uudelta ja avoimelta Kansalaistorilta Sanoma-talon ja Musiikkitalon välistä. Paikalla kannattaa piipahtaa ihan pikaisestikin, koska jututtamani henkilöt olivat esimerkiksi hämmästyttävän hyvin perillä yhteiskuntamme tilanteista, mm. perustuslain "uudistamisen" todellisesta vaikuttavuudesta. Rahamaailman perussaloista puhumattakaan.

Itsellenikin oli vielä pari vuotta sitten hahmottamatta se, että miten uusi raha kiertoon tänä päivänä luodaan. On muuten mielenkiintoinen juttu. Alla kuvamuodossa oleva kiteytys aiheesta.

Kansalaistori 25.10.2011 - Liikaa on liikaa nenästä vetämisessäkin
Kansalaistori 25.10.2011 - Liikaa on liikaa nenästä vetämisessäkin

Mainostamaani leiriä pidetään keskellä Helsinkiä, niin pitkään kuin osallistujia riittää. Joka ilta on kello 18 kaikille kiinnostuneille avoin kansalaiskeskustelutilaisuus.

Kuten. Miten saadaan ihmisten ääni paremmin kuulumaan Suomessa vai saneleeko rahamaailma meilläkin pelkästään kaiken sen mitä ja miten tehdään? Leikkauksia vai säästöjä? Nyt vai heti? Kun samaan aikaan olla valmiita latomaan miljardeja euroja vieraiden maiden pankkien tappioiden paikkaamiseen.

Tilanteita sekä tunnelmia voitte kurkata ja seurata osoitteessa:
http://torikokouslive.wordpress.com/

Leirissä asuvat tarvitsevat myös konkreettista apuanne. Tänään iltapäivällä 25.10. polttopuita oli jäljellä vain yhdeksi yöksi:
http://www.hs.fi/kotimaa/Kansalaistorin+aktivistit+neuvottelevat+leirint%C3%A4oikeudesta/a1305547934206

Rauhan, rakkauden ja rispektin nimissä on saatavissa paljon hyvää aikaiseksi. Sähköpostia paikalla oleville uranuurtajille voitte laittaa osoitteella torikokous[at]gmail.com

Paikalla käyneenä ja hyvät fiilikset varmistaneena.

Suomessa 15.10.2011 käynnistyneen tapahtumaketjun keskusasema toimii osoittessa http://torillatavataan.wordpress.com/

Kirjoitettaessa soi Tuomari Nurmio

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus